FETHİYE AYAKTA TBL'Yİ BEKLİYOR

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off çeyrek finalinde Şanlıurfa Haliliye Belediye'yi 4. maçta 86-46 yenerek 3-1'lik seriyle Yarı Final'e çıkan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor TBL hedefine iyice yaklaştı.

  • 941
FETHİYE AYAKTA TBL'Yİ BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off çeyrek finalinde Şanlıurfa Haliliye Belediye’yi 4. maçta 86-46 yenerek 3-1’lik seriyle Yarı Final’e çıkan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor TBL hedefine iyice yaklaştı. Bornova Belediyespor serisini geçerek finale kalmak ve TBL biletini almak isteyen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da Baş Antrenör Engin Gençoğlu, Fethiye halkından destek istedi. Haliliye Belediye serisini başarıyla geçtiklerini belirten Gençoğlu, “Haliliye Belediye basketbol takımı bugüne kadar karşılaştığımız rakipler arasında bizi en çok zorlayan ekip oldu. Takımlarını, antrenörleri Atilla Keskin ve ekibini tebrik ediyorum. Urfa gelecek yıllarda adından başarıyla söz ettirecek, bundan eminim.

KİLİDİ EVİMİZDEKİ MAÇLAR ÇÖZECEK

Şimdi önümüzde Bornova Belediye serisi var. Oldukça çetin geçecek bir seri olacak. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Sezon boyunca bize inanılmaz destek veren her maçta yanımızda olan Fethiye halkından Bornova Belediye serisinde de 6. güç olmalarını bekliyoruz. Serinin kilidini evimizde oynayacağımız maçlar çözecek. Bu yüzden salonda bir koltuk bile boş kalmamalı. Rakibe deplasmana geldiği fazlasıyla hissettirilmeli.  Oyuncularım finali ve kupayı çok istiyor, teknik heyet ve tüm çalışanlarımız da istiyor, yönetimimiz de istiyor. Güneyin parlayan incisi Fethiye artık turizm kadar basketbolla da adından övgüyle bahsettirmeli. Biz bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Bakmadan Geçme