AK PARTİ'DEN, BAŞKAN KARACA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser beraberinde Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, ilçe yönetimi ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

  • 1059
AK PARTİ'DEN, BAŞKAN KARACA'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş yaptığı değerlendirmede, “Alim Karaca daha öncesinde Kumluova Belediyesini başarıyla yönetmiş bir arkadaşımızdır. Fethiye’yi de başarıyla yöneteceğine inanıyorum. Fethiye’de bekleyen büyük sorunlar var. Ben vatandaş olarak bu sorunların bir an önce giderilmesini umut ediyorum. Fethiye’yi birlikte yönetme konusundaki görüşlerinden dolayı takdir ettiğim ve saydığım bir kardeşimdir. Alim başkanımızın Fethiye’yi en iyi şekilde yöneteceğine inanıyoruz. Bu 5 yılın sonunda yaşanabilir bir Fethiye bırakacağına inancımız tamdır” dedi.

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Seçim boyunca Türkiye’de örnek bir kampanya yönettik. Birbirimizi kırmadan 31 Mart’ı aştık. Halkımız bize yetki verdi. Bu benim için bir zafer değil, başarıydı. Fethiye’nin büyük problemleri var. Biz bu problemlerle hep birlikte başa çıkacağız. Nasıl seçimden önce birbirimize söz verdiysek seçimden sonra da onların desteği ile birlikte sorunları aşacağız. Ben başaracağıma inanıyorum. Turizm bölgesinde yaşıyoruz. Çalışma arkadaşlarımla birlikte sezona hazırlanıyoruz. Geçen sezondan %40 daha fazla ziyaretçi bekliyoruz. Bu konuda personelimizle birlikte gerekli toplantıları yapıyoruz. Fethiye’mizi misafirlerimiz için hazırlıyoruz. Fethiye Belediyesi hepimizindir. Bizler bu koltukta misafiriz. Hiçbir vatandaşımız arasında ayrım yapmadan hep birlikte yöneteceğiz. Asıl olan Fethiye’ye katkı sunabilmek ve Fethiye’yi geliştirmektir. Ben buradan gittikten sonra şahsım adına yapabildiğim eserlerimle konuşulmak istiyorum. Ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme