ERTEN, 'KİMSESİZ İŞÇİLERİN KİMSESİ OLMAYA GELDİK'

Tüm İş Konfederasyonu Muğla İl Başkanlığına atanan Mehmet Cavit Erten, 'Sendikalar tarafından aldatılmış ve terkedilmiş kimsesiz işçilerin kimsesi olmaya geldik' dedi.

  • 2994
ERTEN, 'KİMSESİZ İŞÇİLERİN KİMSESİ OLMAYA GELDİK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm iş konfederasyonu Muğla İl Başkanlığına 12 Mayıs 2019’da atandığını duyuran Tüm İş Konfederasyonu Muğla İl Başkanı Mehmet Cavit Erten, kısa bir açıklama yaptı.

Erten, “Tüm iş konfederasyonu Muğla İl Başkanlığına 12.05.2019 tarihinde atandım. Tüm iş konfederasyonu yerli ve milli bir konfederasyondur. Devletin sendikalarından oluşmaktadır. Seçildiğim tarihten bu yana zalimden mazlumu korumakla mükellef oldum. Genel Başkan Yardımcımız Metin Durur Beyin İzmir’den başlattığı teşkilat tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. Bu yapı ve hizmetlerin tamamı Muğla’ya da bizim ve bizim oluşturacağımız teşkilatların vasıtasıyla sirayet edecektir.

Sendikalar tarafından aldatılmış ve terkedilmiş kimsesiz işçilerin kimsesi olmaya geldik. Tüm işçiler adına durmadan, yılmadan, bıkmadan usanmadan mücadele edeceğiz. Bütün Dünya mazlumlarının yeri yüreğimizdir. Onlar adına mücadele varlık nedenimizdir. Mobing kırmızı çizgimizdir” diye konuştu.

 

                                                                                                                        

 

 

Bakmadan Geçme