• Haberler
  • Güncel
  • Arslanca, 'Engellilerin güvenini kazanan bir sivil toplum kuruluşuyuz'

Arslanca, 'Engellilerin güvenini kazanan bir sivil toplum kuruluşuyuz'

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca beraberinde Şube Başkan Yardımcısı Ali Akbey ve Disiplin Kurulu Başkanı Remzi Filiz ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklamada bulunan Arslanca, 'Engellilerin güvenini kazanan bir sivil toplum kuruluşu haline geldik' şeklinde ifadeler kullandı.

  • 829
Arslanca, 'Engellilerin güvenini kazanan bir sivil toplum kuruluşuyuz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ünsal Paşalı’nın da yer aldığı toplantıda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Afyonkarahisar kampı hakkında bilgiler aktardı. Aynı zamanda Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca beraberindeki heyet, önümüzdeki günlerde kurulacak Menteşe ve Bodrum şubeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

 

Ziyaret hakkında açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “Başkanımız bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir belediyemiz ve derneğimizin ortaklaşa yapacağı projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. 1,5 yıl önce kurulduk. Derneğimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Engellilerin güvenini kazanan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Her geçen gün büyüyoruz. Bu yönde bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Arslanca ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

Bakmadan Geçme