ZİRVE 'LOKMAN HEKİM' ADIYLA 2. LİGDE YER ALACAK

Fethiye Zirve Spor Kulübü antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları 2022-2023 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig'de oynayacak kulübe sponsorluk desteğinde bulunan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Bahçeşehir Kolejini ziyaret ettiler. Ziyarete Fethiye Zirve Spor Kulübü başkanı Buğra Kağan Günay, kulüp kurucusu ve antrenörü Ali Elmadibi, kulüp genel sekreteri Özge Ertürk Hakanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Fulden Kılınç ile kulüp sporcuları katıldı.

  • 2354
ZİRVE 'LOKMAN HEKİM' ADIYLA 2. LİGDE YER ALACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesine yapılan ilk ziyarette kulüp antrenörleri, yöneticileri ve sporcularını hastane başhekimi Dr. Öztürk Günal karşıladı. Fethiye’nin sportif açıdan potansiyelinin yüksek olduğunu belirten başhekim Dr. Öztürk Günal, voleybola ilginin gün geçtikçe arttığını, Esnaf Hastanesi olarak Fethiye Zirve Spor Kulübüne sponsor olarak hem kızlara hem de Fethiye’deki voleybol sporuna destek olmak istediklerini aktardı. Günal: ‘Başarı kazandıkça halkın ve kurumların spora bakışı olumlu anlamda değişiyor. Sporda başarı önemli ancak ona giden yol, takım ruhu, çalışma azmi ve altyapının sağlam olması da önemli. Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü’ne 2. Lig’de ve hedeflerinde başarılar diliyorum. ’ dedi
Forma sponsoru olarak Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü’ne destek olan Bahçeşehir Koleji yetkilisi İbrahim Erdem; ‘Bahçeşehir Koleji olarak spora ve özellikle voleybola desteklerimiz devam ediyor. Gerek transfer edilen sporcular, gerekse altyapıdan gelecek sporcular ve profesyonel  antrenör kadrosu ile Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü’nün önümüzdeki sezon başarılı olacağına inanıyorum.’ diye konuştu. 
Kulüp başkanı Buğra Kağan Günay, Fethiye’de voleybolu önemli seviyelere getirmek için çalıştıklarını belirterek; ‘Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Bahçeşehir Kolejinin desteklerinin oldukça önemli. Bu vesile ile isim sponsorumuz olan Esnaf Hastanesi yöneticisi Şenol Tüzemen ile başhekim Dr. Öztürk Günal’a ve forma sponsorumuz Bahçeşehir Koleji yetkilisi İbrahim Erdem’e teşekkür ederiz. İlk adımlarımızı atarken gelen bu büyük destekler bizler için çok kıymetli. Bu destekler ile hedeflerimizi büyütebildik ve önemli transferler yaptık. Amacımız önümüzdeki sezonda ilk olarak 2. Ligde play-off’a çıkmak. Kendilerine hedeflerimize açılan bu yolda yanımızda oldukları için bir kez daha teşekkür ediyoruz’ dedi.
Fethiye Zirve Spor Kulübü kurucusu ve antrenörü Ali Elmadibi;  voleybol kulübünün 3 yıldır faaliyette olduğunu ve sağlam bir voleybol altyapısı kurmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. TVF 2022-2023 sezonu 2. Ligde ‘Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ ismiyle maçlara çıkacaklarını aktaran Elmadibi, ‘Kulüp olarak bu yıl 6 ayrı kategoride il derecesi yaptık ve kupa kaldırdık. 3 kategoride il şampiyonu, 1 kategoride il 2.si, 2 kategoride il 3.sü olarak sezonu tamamladık. Bu sezon altyapı çalışmalarımızın yanı sıra profesyonel ligde de yer alacağız. Sistemli bir çalışma ve profesyonel bir kadro ile önümüzdeki sezon ligde önemli başarılar elde edeceklerine inanıyoruz. Bu hedeflerin gerçekleşmesi aşamasında sponsorların verdikleri destekler bize güç katıyor. Kulüp isim sponsorumuz Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve forma sponsoru Bahçeşehir Koleji ile Ekoltaş Mermer firması olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür ederiz.’diye konuştu. 
Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü kaptanı Pınar Çelik; ‘Genç ve yeni oluşmuş bir takımız. Enerjisi yüksek, hedefleri olan güzel bir takım olduk. Öncelikli hedefimiz bu sezon için play-offlara kalmak ve sonrasında 1. Lige yükselmek. Çalışma ortamı olarak çok güzel bir şehir olan Fethiye’de ligde kendinden söz ettirecek takım olma adına başarılı, sakatlıksız iyi bir sezon olmasını temenni ediyorum. Voleybola sevdalı tüm şehri sezon boyunca bizi desteklemeleri için salonlara bekliyoruz. dedi.
Kulüp, Türkiye Voleybol Federasyonu 2022-2023 sezonunda 2.ligde Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü ismi ile yer alacak.
ZİRVE 'LOKMAN HEKİM' ADIYLA 2. LİGDE YER ALACAK

Bakmadan Geçme