Ziraat Bankasından Menteşe Ziraat Odası'na Bilgisayar hibesi

Ziraat Bankası Muğla Şubesi tarafından Menteşe Ziraat Odası'na çiftçilere eğitim ve bilgilendirme sunumlarında kullanılmak üzere diz üstü bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye edildi.

  • 2366
Ziraat Bankasından Menteşe Ziraat Odası'na Bilgisayar hibesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Bankası Muğla Şubesi tarafından Menteşe Ziraat Odası’na çiftçilere eğitim ve bilgilendirme sunumlarında kullanılmak üzere diz üstü bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye edildi.

Bankanın Muğla Şube Müdürü Salih Zeki Şahlan tarafından Odada gerçekleşen hibe cihaz ve diz üstü bilgisayar tesliminde konuşan Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, “Biz iki kardeş kuruluşuz. Türkiye’nin en köklü devlet bankalarından birisi olan ve her zaman adından da anlaşılacağı gibi zirai faaliyetlerimiz esnasında çiftçilerimize verdiğimiz bilgilendirme sunumları için bankamız tarafından odamıza hibe cihaz teslim edildi. Ziraat Bankası ve Ziraat Odası’nın amacı çiftçilerimizin daha iyi şartlarda ve daha bilinçli üretim yapmalarını amaçlıyoruz. Hibe cihazlar ile çiftçilerimize verilecek eğitici bilgiler ile ekonomimize de katkı sunmayı amaçlıyoruz. Bilinçli üreticilerin yetişmesini teknolojik imkânları kullanarak daha iyi verebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Ziraat Bankası Muğla Şube Başkanı Salih Zeki Şahlan, kardeş kurum Menteşe Ziraat Odası’nın çiftçilere bilinçli üretim yapmalarını sağlamak amacıyla hem çiftçilere, hem de odaya desteklerinin devam edeceğini açıkladı.

Bakmadan Geçme