Zeki Müren'i anma konseri

Fethiye Kardelen Sanat Derneği, 27 Eylül Cuma günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde Zeki Müren'i anma konseri düzenleyecek. Türk Sanat Müziği'ne sesi, besteleri ve sözleriyle önemli katkı sağlayan Zeki Müren şarkıları ile anılacak.

  • 1652
Zeki Müren'i anma konseri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konser hazırlıklarının son aşamaya geldiği belirtilirken, Fethiye Kardelen Sanat Derneği Korosu bu programda Zeki Müren’in en sevilen şarkılarını seslendirecek. Özel bir okulun salonunda çalışmalarını Şef aynı zamanda Dernek Başkanı Şule Bozok yönetiminde sürdüren koro, solist ve saz ekibi; Zeki Müren şarkıları ile dinleyenleri mest edecekler. Konserin güzel geçmesi adına saz ekibi ve koro, provalarda özverili bir çalışma yürütüyor. Sanat Güneşimiz Zeki Müren de şarkıları ile yad edileceği programa tüm vatandaşlar davet edildi. 

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Başkanı ve Koro Şefi Şule Bozok yaptığı açıklamada, “Konserimizin hazırlıkları tamamlanmak üzere. Son iki provamız kaldı. Ekip olarak özverili bir şekilde çalışıyoruz. Fethiye halkına çok güzel bir konser sunmak istiyoruz. Sanat Güneşimiz Zeki Müren’i şarkıları ile anacağız. Amacımız burada Zeki Müren’i en iyi şekilde anlatıp, konseri dinleyenlere onu hatırlatabilmek. Zeki Müren’in sevilen eserlerini seçtik. Anma konserimiz 27 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşecek. Tüm halkımız davetlidir” dedi. 


 

Zeki Müren'i anma konseri

Bakmadan Geçme