Zafer Partisi Vatandaşlarla Bayramlaştı

Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve G.İ.K Üyesi Önder AKSOY partisinin Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine Fethiye den katıldı. Yapılan bayramlaşma töreni sonrasında esnaf ziyaretleri yapan Aksoy esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaştı.

  • 697
Zafer Partisi Vatandaşlarla Bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni yapıldı. Yapılan törene Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve G.İ.K Üyesi Önder AKSOY ‘un yanı sıra Zafer Partisi Muğla il Başkanı Ünal YİĞİT, Fethive İlçe Başkanı Umut HEPDİZDAR, Dalaman İlçe Başkanı Ramazan ŞAHİN, Menteşe İlçe Başkanı Bilal ATASEVEN,  Ayyıldız Gençlik Kolları Muğla İl Başkanı Kutalmış KARA ve partililer katıldı. 
Yapılan bayramlaşma sonrası Önder Aksoy ve beraberindekiler Muğla Halkı’nın ve esnafların  bayramını  kutladı. Zafer Partisi G.İ.K Üyesi Önder AKSOY yaptığı açıklamada“AK Parti hükümeti bu ülkeyi 20 yılın sonunda madenleri, bankaları, limanları,kamu iktisadi teşebbüsleri satılmış, tarım ve hayvancılık sektörü bitirilmiş, kıtlığa, enflasyona ve hayat pahalılığına adeta mahkum edilmiş bir noktaya getirmiştir.Yanlış sığınmacı politikası ile de ülkemizi maddi ve adli yük altında bırakmış demografik yapısını bozmuştur. Ak Oarti Hükümeti bunu yaparken CHP’de tüm bunlara beceriksiz siyaseti ile adeta 20 yıldır çanak tutup destek olmuştur. CHP ülkenin geldiği noktanın baş aktörü konumundadır. Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk çizgisinden uzaklaşmış, bölücülere kucak açan bir konuma gelmiştir.Her iki parti Türk Milleti’nin yönetim sevk ve idaresinin sorumluluk ve bilincinden temsiliyet noktasında fersah fersah uzaklaşmıştır.İşte bu nokta dikkate alındığında Atatürk’ün bizlere bırakmış olduğu Cumhuriyet’in ilelebet devamı için Genel Başkanımız Profesör Dr Ümit ÖZDAĞ’ın önderliğinde Kuva-i Milliye ruhu ile bir Türk Milliyetçiliği sorumluluğunda Zafer Partisi kurulmuştur.Tüm Türkiye şunu iyi bilmelidir ki Zafer Partisi’nin öncelikli hedefi Türk Milleti’ne hizmettir. İnşallah ilk seçimlerde siz değerli Türkiye Cumhuriyeti Mensupları olarak Zafer Partisi’nin, Türkiye’nin zaferine şahitlik edeceğiz. Bu arada tüm yurdumun 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyor, hepinize Genel Başkanımız Profesör Dr Ümit ÖZDAĞ adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme