Zabıta Ekipleri, Pazarcı Esnaflarıyla Bir Araya Geldi

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 'Fethiye El Emeği Göz Nuru' pazarında tezgah açan üreticiler ile bir araya geldi. Üretici esnafların sorunlarını ve önerilerini not alan zabıta ekipleri, önümüzdeki yıl içerisinde dayanışma içerisinde daha verimli, disiplinli ve organize birliktelik olacağını belirtti.

  • 922
Zabıta Ekipleri, Pazarcı Esnaflarıyla Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalıştaya Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, Kültür Sosyal İşler Müdürü Halime Ok, Belediye Meclis Üyesi Aytekin Aras katılım sağladı.

Açılış konuşmasında Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, “Fethiye El Emeği Göz Nuru Pazarları Fethiye Belediyesi’nin vatandaşlarımıza hem sanatsal faaliyet hem de aile geçimine katkıda bulunmaktadır. Çalıştayımızın sonunda alınacak ortak kararlar ile birlikte artık daha ciddi yaptırımlar uygulamaya geçeceğiz. Bizi anlayışla karşılayacağınızı umar, bu toplantının amacına ulaşarak El Emeği Göz Nuru pazarlarımızın Fethiye’mize dışarıdan ziyaretçi getirebilecek düzeyde standartlara erişmesini sağlayacağı düşüncemle hepinize saygılar sunarım” diye konuştu.

Bolelli, “Arz ve talebi dengeleme çabasındayız”
Başkan Yardımcısı Oğuz Bolleli ise, “Ortak bir sonuca ulaşıp, önümüzdeki dönemi daha verimli geçirmek için bir çaba içerisinde olacağız. Tam seçim arifesinde olduğu için bazı şeyler bizim kontrolümüz dışında gelişti. Sizlerin de vereceği destek ile ortak kararlar alarak, önümüzdeki yılı daha disiplinli, verimli ve organize geçirmeyi düşünüyoruz. Ülkenin genel ekonomik koşulları nedeniyle inanılmaz bir talep patlaması var. Bunun artarak devam edeceğini düşünüyorum. Arz ve talebi bir şekilde dengeleme çabasındayız. Yerleşik esnafında şikayetleri var. Onları da mağdur etmeden iyi bir çalışma yapacağız” dedi.

Bakmadan Geçme