Yunus Emre'nin Mahallesi'ne Köprü Yapılacak 

Kendine has dokusuyla Seydikemer'in en çok merak edilen mahallelerinden biri olan Seydiler ve Kocaçamlı'ya , gerdanlık gibi iki yakayı bir araya getiren köprü dikkat çekecek. 

  • 2536

Uzun yıllardır mahallelere uzayan yollardan gidip gelen halk, yapılacak köprüyü kullanarak rahata kavuşacak. Kocaçam mevkine yapılacak bu köprü ile  ulaşımına çok büyük oranda  katkı sağlayacak. Yapıldıktan sonra köprüyü, özellikle gece ışıklandırılınca Seydikemer'inde  siluetine ayrı bir renk katacak. Seydikemer Eşen çayının üzerine yapılacak son köprü olmayacak. Ama iki mahallenin ulaşımına büyük katkı sağlayacak. Bu köprünün yapımı tamamlandığında, köprüleriyle kendini gösteren en güzel ilçe olacak.
 İki yakayı bir araya getiren ve tarihi Ören Antik Araxa kentine ulaşmak daha kısa sürede olacak. İki  kıyının öbür tarafına yani Seydiler ile Kocaçam bağlayan köprü Sedikemer'in ulaşımına katkı sağladığı kadar dikkatleri de üzerine çekeceğini ifade eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz,"Bu yatırım bölge halkına oldukça katkı ve zaman kazandıracaktır. Yunus Emre'nin doğduğu Seydiler ile Kocaçamı'ı birleştiren köprü yapılacak. Bu tür hizmetleri  Hükümet desteği olmadan yapman çok zor.  Bu tür yatırımlar yapmanın mümkün olmadığı gibi, ödenek, planlama, kısa sürede hizmete açılması da halkımıza verilen değerin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Seydikemer ve çevresi hizmet için Ak Partiye oy verdiler. Oylarının  karşılığını hizmet olarak alıcaklar ve alıyorlar. Seydikemer Belediyesi ve Ekibi bölge halkına daha rahat yaşam sunmak, kendini ayrıcalıklı hissettirmek adına gecesini, gündüzüne katarak çalışmaya devam edecektir. Bu yeni yapılacak olan köprüde iki yakadaki halkımızın yaşam kalitesini yükseltecektir. Hakka hizmet, halka hizmet ilkesi ile durman çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu köprünün sözünü aldık hemen müjdeli haberi paylaşmak istedim. Şimdiden  Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 

Yorumlar 1
Tolga 13 Ağustos 2020 10:48

YUNUS EMRE değil YUNUS NADİ demiştir başkanımız. Lütfen düzeltin.

Bakmadan Geçme