Yönerge oylandı

Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi, yönerge oylamasını gerçekleştirirken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programını da ele aldı. Kadın Meclisi Genel Kurulu, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu'nda toplandı.

  • 901
Yönerge oylandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçen hafta yapılan toplantıda salt çoğunluk sağlanamamıştı. İkinci toplantı çoğunluk aranmaksızın yapıldı. Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi yürütme kurulu ve üyelerinin yer aldığı toplantıda saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Kadın Meclisi Genel Kurulu’nda ilk olarak yönerge oylandı. Divan başkanlığına Suna Kumyol seçilirken, üyeliklere Nagihan Bulut ve Halime Ok getirildiler. Yönerge maddeleri okunup, oylandı. Yönergede yer alan maddeler üzerine katılımcılar, düşüncelerini de aktardılar. Programın ikinci bölümünde ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Yönerge oylamasının dışında bugüne kadar yapılan çalışmalar ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Kadın Meclisi olarak yapmayı planladıkları ve yaklaşık bir hafta sürecek etkinlikler ile ilgili fikirler alındı. 


 

Yönerge oylandı
Yönerge oylandı
Yönerge oylandı
Yönerge oylandı

Bakmadan Geçme