Yönerge 6 Şubat'ta Oylanacak

Fethiye Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından hazırlanan yönerge oylamasına yeterli katılım olmayınca, 6 Şubat Perşembe gününe ertelendi. 218 üyesi bulunan Engelli Meclisi'nin yönergeyi oylayabilmesi için 110 rakamına ulaşması gerektiği bildirildi.

  • 887

Aydoğan Arslanca başkanlığındaki Fethiye Kent Konseyi Engelli Meclisi, Kent Konseyi yönetimine sunulması için 14 maddelik bir çalışma yönergesi hazırladı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’nda yapılacak etkinlik için gerekli çoğunluğun sağlanması beklendi. Yeterli çoğunluk sağlanamayınca Fethiye Kent Konseyi Engelli Meclisi Yönerge Oylaması, 6 Şubat Perşembe günü saat 14.00’a ertelendi. 

Engelli Meclisi Başkanı Aydoğan Arslanca yaptığı açıklamada, “Genel kurulumuz 218 kişiden oluşuyor. Yönerge oylamamız yarıyıl tatiline denk geldiği için yeterli katılımın sağlanamadığını düşünüyorum. Birçok üyemiz şehir dışında olduklarını belirttiler. Genel kurul toplantımızı 6 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te çoğunluk aranmaksızın yapacağız. Katılan arkadaşlarımızlayaklaşık 2 aydan bu yana üzerinde çalıştığımız Engelli Meclisi Yönergesini oylayacağız.Daha sonra bu yönerge dahilinde çalışmalarımıza başlayacağız. Hazırlanan yönerge Kent Meclisi web sitesinde yayınlandı” dedi. 


 

Yönerge 6 Şubat'ta Oylanacak
Yönerge 6 Şubat'ta Oylanacak
Yönerge 6 Şubat'ta Oylanacak
Yönerge 6 Şubat'ta Oylanacak

Bakmadan Geçme