Yiğit Beton'dan Barış Pınarı Harekatına Destek

Fethiye'nin en önemli inşaat şirketlerinden Yiğit Beton güvenli bölge oluşturmak için Suriye'de 'barış pınarı harekatı düzenleyen Türk Silahlı kuvvetlerine manevi destek için dev beton santraline Türk bayrakları ile süslerken bir günlük gelirini de Mehmetçik vakfına bağışladı.

  • 6287
Yiğit Beton'dan Barış Pınarı Harekatına Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin en önemli inşaat şirketlerinden yiğit beton güvenli bölge oluşturmak için Suriye’de ‘Barış Pınarı Harekatı’ düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetlerine maddi manevi destekte bulundu. Yiğit Beton şirketi çalışanları beton santraline dev Türk bayrakları asarken çalışanlar hep birlikte toplanıp harekata katılan Türk askerleri için selam durdular.

Yiğit Beton yetkilileri ‘barış pınarı harekatına katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin maddi manevi arkasındayız. Barış Pınarı harekatını destekliyoruz. Tüm çalışanlarımızla birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Devletimizin yanındayız. Bir günlük gelirimizi Mehmetçik vakfımıza bağışlıyoruz’ diye konuştular. Bu arada Yiğit Beton çalışanları da barış pınarı harekatını destekliyoruz. Şanlı ordumuzun yanındayız. Gerekirse Türk Silahlı Kuvvetlerimize destek olmak için gönüllü asker olmaya hazırız’ şeklinde konuştular.

Bakmadan Geçme