Yeşilay'ı anlattılar

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Muğla Sıtkı Koçman Öğrenci Temsilciliği tarafından Yeşilay Haftası dolayısıyla bilgilendirme programı düzenlendi. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde gerçekleşen organizasyonda öğrenciler bağımlılık ve Yeşilay Derneği'nin faaliyetlerini anlattılar.

  • 2577
Yeşilay'ı anlattılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden oluşan Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Muğla Sıtkı Koçman Öğrenci Temsilciliği, vatandaşlara bağımlılığın zararlarını anlattı. Çocuklara da çeşitli hediyeler sunan Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Muğla Sıtkı Koçman Öğrenci Temsilciliği üyeleri, Yeşilay Haftası dolayısıyla bu çalışmayı yaptıklarını ifade ettiler. 

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Muğla Sıtkı Koçman Öğrenci Temsilcisi Hasan Memi, “1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında stant kurduk. Burada halkımızı bilinçlendirip, bağımlılık hakkında bilgiler aktarıyoruz. Günümüzde en çok sigara tüketimi yapılmaktadır. Bunu alkol ve teknoloji bağımlılığı takip ediyor. Bunların zararları hakkında neler yapmaları gerektiğini anlatıyoruz. Danışma hatları ve ilgili merkezlerimiz ile ilgili yönlendirme yapıyoruz” dedi. 

Yeşilay'ı anlattılar
Yeşilay'ı anlattılar
Yeşilay'ı anlattılar
Yeşilay'ı anlattılar

Bakmadan Geçme