Yellice'den Ramazan mesajı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, Ramazan Ayı'nın başlamasından dolayı basın açıklaması yayınladı. Yellice yaptığı açılamada 'Mübarek Ramazan ayını karşılamanın sevinç, heyecan ve gönül huzurunu yaşıyoruz' dedi.

  • 826
Yellice'den Ramazan mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan Ayı’nın başlamasından dolayı Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Sayın Salman Yellice  basın açıklaması yaptı. Yellice basın açıklamasında; “Mübarek Ramazan ayını karşılamanın sevinç, heyecan ve gönül huzurunu yaşıyoruz.Bu kutlu ayda iç muhasebe yapmalı, kendimizi ve çevremizi samimiyetle gözden geçirmeli, vicdan mizanını baştan ayağa kontrol etmeliyiz. Kırılan gönülleri onarmak, kararan yürekleri aydınlatmak, yabani kalpleri ehlileştirmek için rahmet dolu gün ve anlar bizi bekliyor.
Bir ay boyunca oluk oluk akacak mağfiret ve bereket çeşmesinden kana kana içmeyi umuyor ve diliyoruz. Orucu yalnızca yemeyerek, yalnızca içmeyerek tutmayacağız; tüm bedenimizle aynı anda oruca iştirak edeceğiz, ibadetimizi yerine getireceğiz. Elimiz, dilimiz, gönlümüz ve gözümüzle de oruç tutacağız; sözümüz, niyetimiz, aklımız ve hayallerimizle de oruçlu olacağız. Nefislerine teslim olmuş, vehimlerine rehin düşmüş, hırslarına yenilmiş, egolarına boyun eğmişler için değişen bir şey olmayacaktır. Tecrübelerimiz gösteriyor ki, bunlar yine Ramazan'ın mehabetine aldırış etmeden suizanlarına devam edecekler, kötülüklerini sürdüreceklerdir.Bu kutlu ayda iftar sofralarında sadece ekmeğimizi, sadece suyumuzu değil, sevgimizi, içtenliğimizi ve kardeşliğimizi de paylaşmalıyız. Sahurda çalan davulla kalkıp inançlarımızın nurani ışıklarını, hep birlikte pencerelerimizden semaya ulaştırmalıyız. Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı olarak da "Paylaşmak Vefadır" diyerek başlatmış olduğumuz yardım kampanyasında Ramazan kolisi tedarik ve dağıtımında hatrı sayılır bir nicelik kazanmış bulunmaktayız. Bir kez daha darda, zorda, iyi günde ve kötü günde Ülkücü Hareket daima Türk Devleti'nin ve Türk Milleti'nin emrinde diyebilmenin gururunu göğsümüze bir şeref nişanesi gibi kazıdık. 
Böylesine önemli bir ayı fırsat bilip birbirimize karşı sevgi, saygı, yardımlaşma, kardeşlik, dayanışma gibi davranışları en fazla hissettireceğimiz, yaşayacağımız, yaşatacağımız bu ayı güzel bir şekilde geçirmek için de faaliyetlerimize aralık vermeden devam ettireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk-İslam aleminin, ülküdaşlarımızın ve Fethiyeli hemşerilerimizin Ramazan ayına erişmesini tebrik eder, sağlıkla ve huzurla ibadetlerini eda etmesini, dualarının Yüce Allah'ın nezdinde kabulünü, birlik ve beraberlik içerisinde bayrama erişmesini niyaz ederim” dedi.
 

Bakmadan Geçme