YAZAR KARABULUT, ÖZBEKİSTAN YOLUNDA

Çoğunluğu Fethiye' den olmak üzere 11 şair ve yazar Özbekistan' da söyleşi ve imza günü yapmak, soydaş okurlarla buluşmak üzere Taşkent' e gidiyor.

  • 2059
YAZAR KARABULUT, ÖZBEKİSTAN YOLUNDA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazetemiz köse yazarı Coşkun Karabulut tarafından organize edilen gezide Taşkent yanında Buhara ve Semerkand da ziyaret edilerek ortak tarihsel değerlerimizi yadedilecek. Şiir ve yazılarını Özbekistan lehçesine çevirten yazarlar, ortak bir kitapla Özbek okurlarıyla buluşacaklar. 7 Ekim Cuma günü başlayacak gezi 26 Ekim Pazar günü sona erecek.
Yazar Coşkun Karabulut yaptığı açıklamada,’’ Fethiye’de edebiyat grubu olarak zaman zaman toplanıyoruz. Aynı zamanda ben Gerçek Fethiye gazetesinde yazıyorum. Gazetelerde yazdığım şiirleri ve denemeleri kitaplaştırdım. Yeni kitaplarım bu hafta yayınlandı. Bu kitaplarım için imza günü düzenleyeceğim. Sonrasında ilk imza günüm için Ankara’ya gideceğim. Sonrasında ise Mersin ve Adana gibi şehirlerde yaparak Türkiye’yi gezeceğiz’’ dedi.
ÖZBEKİSTAN’A GİDİYORUZ
Karabulut konuşmasının devamında,’’ Hafta sonu ise edebiyat grubu olarak arkadaşlarla çeşitli imza günleri düzenleyeceğiz. Geçen yıllarda Azerbeycan’a gittik. Bu sefer de 11 arkadaşımla beraber Özbekistan’a gidiyoruz. Orada çeşitli şehirlerde imza günü yapacağız. Oradan da dünyaya açılmanın yollarını arıyacağız’’ ifadelerini kullandı.
YAZAR KARABULUT, ÖZBEKİSTAN YOLUNDA

Bakmadan Geçme