YAYLA KARAÇULHA YOLLARINA RÖTUŞ

Seydikemer Belediyesine bağlı ekipler, ilçenin en büyük mahalleleri arasında yer alan 1750 rakımlı Yayla Karaçulha'da ara sokakların yollarını düzenlemeden geçiriyor.

  • 5278
YAYLA KARAÇULHA YOLLARINA RÖTUŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sahil bölgelerinde yer alan ekiplerin yanı sıra yaylalarda da ekipler barındıran Seydikemer Belediyesi Bekçiler,Doğanlar, Çaltılar ve Çobansa Mahallerinden sonra Yayla Karaçulha’da da mahalle yollarını bakıma aldı. Eteni Ovası, Karaçulha Küme Evleri, Kabalı Küme Evleri, mevkilerinde yollarda, mıcır serimini takip eden çalışmalarda, stabilize zemin su tankeri yardımıyla ıslatılarak silindirle sıkıştırılıyor. Pek çok sokağı bakıma alan ekipler, bu çalışmalarının ardından, Kara Hasan Taşı Küme Evleri’nde yol çalışmalarına devam edecek. Pek çok sokağa ilk kez iş makinesi girdiğini belirten köylüler ise yakından takip ettikleri çalışmalar için Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür etti.

Öte yanda Fen işlerine bağlı 4 diğer ekip de Arsa, Yayla Ceylan ve Kabağaç mahallelerinde Stabilize yol çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Karadere mahallesinde Kilitli Parke çalışmaları da aralıksız sürüyor.

Yol sevinci yaşayan Mahalle sakini Ciguli, “Mahallemizin yolları yapılıyor. Başkanımız Yakup Otgöze çok teşekkür ediyorum. Yönetimine, ekibine Allah razı olsun. Allah zeval vermesin devletimize. Memnunuz, başkanımızın her daim arkasındayız” ifadelerini kullandı

Bizlere oy vermiş, vermemiş, partili, partisiz, ayrım yapmadan, eşit bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız diyen Yayla Karaçulha mahalle muhtarı Mustafa Kaşıkçı, Seydikemer belediye başkanı Yakup Otgöz’e ve ekibine teşekkür etti.

Muhtar Kaşıkçı, çok bozuk olan yollarımız da stabilize yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, “Elverdikçe zamanla yapılacak çok işimiz var. Başkanımızın ve benim birden yapmamız mümkün değil. Zamanla her şey yapılacaktır, hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Başkanım dahi, meclis üyelerimiz dahi, hep birlikte, birlik olup çalışacağız. Bu çalışmalarımızın ardında program çerçevesince, yollarımız asfalt ve kilitli parke çalışmaları da yapılacaktır.” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme