Yardım kampanyası ilgi görüyor

Fethiye Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemelerin Elazığ'a gönderileceği kaydedildi. Hayırsever vatandaşlar bu kampanyaya duyarsız kalmadı. Elazığ'daki depremde evi zarar görenlere yardım etmek isteyen vatandaşlar, yardımlarını Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi ve Yeni Mahalle'de bulunan Dükkan Senin mağazasına teslim etmeye başladılar.

  • 2126
Yardım kampanyası ilgi görüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice İlçesi olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem sonrası Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın talimatıyla Fethiye Belediyesi yardım kampanyası başlatılırken; duyarlı vatandaşlar yardımlarını tutanak ve imza karşılığında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi görevlilerine teslim ediyorlar. Fethiye Belediyesi tarafından hazırlanacak yardım  aracında battaniye, kuru bakliyat, kışlık kıyafetler, temizlik ve hijyen malzemeleri gibi birçok ürün bulunacağı ifade edildi. 

Hayırsever vatandaşlardan Songül Savran yaptığı açıklamada, “Böyle bir kampanyanın başlamasından dolayı çok mutluyum. Tüm herkesin bu kampanyaya katılmasını istiyorum. Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’ya teşekkür ediyorum. Elazığ ve Malatya’daki depremde zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Oradaki halkımızın acısını paylaşıyoruz. Elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık. Umarım bu kampanyaya yoğun bir katılım olur” dedi. 


 

Yardım kampanyası ilgi görüyor
Yardım kampanyası ilgi görüyor
Yardım kampanyası ilgi görüyor
Yardım kampanyası ilgi görüyor

Bakmadan Geçme