Yakup Otgöz Mahalle Ziyaretlerinde...

Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Seydikemer Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarını Sahil Ceylan, Atlıdere ve Ören Mahallelerinde gerçekleştirdi

  • 2675
Yakup Otgöz Mahalle Ziyaretlerinde...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Seydikemer Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarını Sahil Ceylan, Atlıdere ve Ören Mahallelerinde gerçekleştirdi. Beraberinde Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ile birlikte mahalle ziyaretleri ile Gerişburnu Sanayi sitesinde esnafları ziyaret eden Yakup Otgöz'e vatandaşlar adeta sevgi seli gösterdi. Gerişburnu sanayi esnafını ziyaretinde çay ve simit eşliğinde sohbet toplantısı yapan Başkan Yakup Otgöz, ''Bugüne kadar Seydikemer İlçemize ve mahallelerimize yaptıklarımızı biliyorsunuz. Bundan sonra yapacaklarımızın da projeleri hazır. Hükümetimizin destekleriyle Seydikemer önümüzdeki 5 yılda çok büyük değişim yaşayacak. Bir ilçede refah ve huzur için ne olması gerekiyorsa Seydikemer'imizde de bulunacak'' ifadelerini kullandı. Vatandaşların dert ve dileklerini dinleyen, yaşlı vatandaşların elini öpüp, sarılan Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Seydikemer Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, çocukları sevdi, hediyeler verdi.

''DAHA ÇOK HİZMET YAPACAĞIZ''

Sahil Ceylan, Atlıdere, Ören ve Belen mahalleleri ziyaretlerinde yapılan toplantılarda Seydikemer'e öncelikle kamu teşkilatlarının gelmelerini sağladıklarını, Seydikemer İlçesi'nin imar, yol, su ve diğer hizmetlerini gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde tüm belediye ekipleri ile birlikte çalıştıklarını ifade eden Başkan Otgöz, ''Cumhur ittifakının önemini biliyorsunuz. Bu seçimler ülkemizin bekası açısından çok önemli seçimlerdir. Belediye olarak 5 yıldır sizlere hizmet ettik. 1075 dönümü imara açtık. Seydikemer'e tüm kamu kurumlarını getirdik. Hükümet Konağı ihalesi yapıldı. Devlet hastanesi 150 yataklı olarak ihale edilecek. Yolların durumunu biliyordunuz. Yolların yapımını gerçekleştirdik. Her köyümüzde hizmetlerimiz bulunmaktadır. Mahallelerimize önümüzdeki 5 yılda çok daha fazla hizmet yapacağız. Seydikemer Eşen çayı ıslah çalışması yapıldı. Sizlere daha fazla hizmet için yine destek bekliyoruz'' dedi.

''YİNE KAZANACAĞIZ''
Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ise 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yine kazanacaklarını ifade etti. Cumhur ittifakının önemini anlatan Salih Gümüş; ''Seydikemer'imize yapılan hizmetler ortada. Yakup Başkanımız ve ekibi Seydikemer'i nereden nereye getirdi. Görüyorsunuz. Pek çok proje daha hayata geçirilecek. Bunların hazırlıkları yapılıyor. Hükümetimizin destekleriyle bugüne kadar Seydikemer pek çok hizmet aldı. Almaya da devam edecek. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme