YAKINLARI BİLGİ ALMAK İÇİN İNGİLTERE'DEN GELDİ

Fethiye'de Temmuz ayı başında kaybolan İngiliz turistin bulunması için arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Kayaköy Muhtarı Metin Ekiz, 56 yaşındaki David Horton Cann'ın bulunması adına gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. Olayı duyan İngiltere'deki yakınları da konu hakkında bilgi almak üzere Fethiye'ye geliyor.

  • 1566
YAKINLARI BİLGİ ALMAK İÇİN İNGİLTERE'DEN GELDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alınan bilgilere göre, Fethiye’ye tatile gelen İngiliz David Horton Cann (56), konakladığı Ölüdeniz Mahallesi’ndeki otelden yaklaşık bir ay önce Kayaköy Ören Yeri’ne doğru yürüyüş için çıktığı öğrenildi. Cann’ın uzun otele dönmemesi üzerine yetkililere haber verilmiş, ihbar üzerine olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi sevk edilmişti.

 

Kayaköy Muhtarı Metin Ekiz yaptığı açıklamada, “Temmuz ayı başında kaybolan 56 yaşındaki İngiliz turist David Horton Cann’ın bulunması adına çalışmalar devam ediyor. Mahallemizin her yerine fotoğraflarını astık. Jandarma Karakol Komutanlığı ile sürekli iletişim halindeyiz. Geçtiğimiz günlerde İngiltere’den bir yakını geldi ve son durum hakkında bizlerden bilgi aldı. Gayretli bir şekilde arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdik” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme