Vatandaşlar Kısıtlamaya Harfiyen Uydu 

Ramazan Bayramı'nın 3. gününde de uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşlar evlerine çekildi. Fethiye'de en işlek cadde ve sokaklar yine bomboş kalırken, geçtiğimiz yıllarda nüfus artışı olan Fethiye sessizliği yaşadı. 

  • 1166

Fethiye ilk defa Ramazan Bayramı’nı böyle sessiz geçirirken korona virüsü sebebiyle vatandaşlar evlerine kapandı. Geçtiğimiz bayramlarda yoğun kalabalıklara sahne olan sahil bandı, bu kez oldukça sessizdi. Fethiye’de yaşayanların 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına harfiyen uyduğu kaydedildi. 

Ramazan Bayramı’nda korona virüsü ile mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması başlamasının ardından 3. günde de cadde ve sokakların boş kaldığı görüldü. Normal zamanlarda yoğunluk yaşanan sahil bandı, yürüyüş ve bisiklet yolları, kordon boyu, Paspatur Çarşısı, Şehit Fethi Bey Parkı, Çalış Plajı’nda sessizlik hakim olduğu gözlendi. Geçtiğimiz yıllarda tamamen dolu olan turistik tesisler, kapılarını açmadığı için hiçbir yerde hareket yoktu. 

Vatandaşlar, Fethiye’de de evlerine çekilince sadece kavşaklarda nöbet tutan polis ve bekçiler yer aldı. Fırın araçlarıyla su, tüp, paket servis yapan restoranların araçları dışında yollar bomboş olduğu gözlendi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ve bekçi ekipleri ise yasağın sağlıklı uygulanabilmesi için kent içinde zaman zaman araçları durdurup kontroller gerçekleştirdi
 

Bakmadan Geçme