VATAN PARTİSİ ADAYI SELÇUK SELVİ, STK'LARDAN DESTEK İSTEDİ

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, seçim çalışmalarında tempoyu yükseltti

  • 2129
VATAN PARTİSİ ADAYI SELÇUK SELVİ, STK'LARDAN DESTEK İSTEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, seçim çalışmalarında tempoyu yükseltti. Selvi, Fethiye'de bazı STK'lar ile oda başkanlarını ziyaret edip, Fethiye için olmazsa olmaz projelerini anlattı. Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner'i de ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Selvi, ziyaretlerde özellikle STK ve Oda Başkanlarının sorunlarını da dinledi.


Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Kemal Hıra ile Kaymakam Muzaffer Şahiner'e nezaket ziyaretinde bulundu. Partisinin yetkilileri ve belediye meclis üyesi adayları ile yaptığı ziyaretlerde Fethiye Belediye Başkanı seçildiği takdirde Fethiye'ye kazandırmak istediği projeleri anlatan Selçuk Selvi, ''Olmazsa olmazlarımız olan projelerimiz hep üretime dönük olacaktır'' dedi. Selvi, ziyaretlerde Fethiye sanayi çarşısını bulunduğu yerden kaldıracaklarını belirterek, sanayi esnafına daha uygun yerde daha çağdaş usullerde çalışma ortamı sağlayacaklarını kaydetti. Selvi; 2. Karagözler'deki yat bağlama yerini mutlaka değiştireceklerini belirterek; ''Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile etkin görüşmeler yapıp yat limanındaki sıkıntıları çözeceğiz. Kruvaziyer gemilerin yanaşabileceği iskeleyi Fethiye'ye kazandıracağız. Paspatur tarihi çarşısını paspaturun dokusuna göre yenileyeceğiz. Tarım endüstrisi kooperatiflerini kuracağız. Bizim genel politikamızda da bulunan üretimi destekleyici tedbirlerle Fethiye çiftçisini ve esnafını refaha kavuşturacağız. Fethiye aynı zamanda yüzde 75'i orman ve tarım alanları ile kaplı olduğu için bu konuda bazı projeler hazırlıyoruz. Yerel tohumları yani Cumhuriyet Kadınları Derneğinin gündemde tuttuğu projeyi genişletip belediye projesi kapsamına alacağız. Yine yörede çiftlik alanları oluşturacağız. Bu alanlarda üretime destek sağlayıp kooperatifler aracılığıyla önce yöredeki otel, motel ve tatil köylerine daha sonra diğer illere tarımsal ürün sağlayıp yörenin ekonomik girdisini arttıracağız. Gençlere spor alanları yaratıp ücretsiz kurslar vereceğiz. 'Üreten Fethiye üreten Türkiye' olma yolunda örnek belediyeciliği ortaya koyacağız'' ifadelerini kullandı.

Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Kemal Hıra ve Kaymakam Muzaffer Şahiner de Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi'ye seçim çalışmalarında başarılar dilediler.
 

Bakmadan Geçme