VATAN PARTİLİ SELVİ, ALO 24 HAYVAN SAĞLIĞI HATTI KURACAK

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi ve Seydikemer Belediye Başkan adayı Ahmet Köse HAYED'e ziyarette bulundu

  • 2467
VATAN PARTİLİ SELVİ, ALO 24 HAYVAN SAĞLIĞI HATTI KURACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi ve Seydikemer Belediye Başkan adayı Ahmet Köse HAYED'e ziyarette bulundu. Hayed başkanı Gökçen Gökmen Bayram ve Veteriner hekim Kerem Özdemir'in karşıladığı Vatan Partisi heyetine Fethiye'de ki sokak hayvanları sorunları ve HAYED'in projelerini hakkında bilgi verildi. Geçen yıl 16 bin öğrenciye hayvan sevgisi ve hayvan bakımı hakkında eğitim semineri verdiklerini söyleyen Veteriner Hekim Kerem Özdemir bu seminerlerin bu yılda artarak devam edeceğini belirtti.

Kendisinin de birçok hayvanı bulunduğunu ve iyi bir hayvan sever olduğunu belirten Vatan Partisi Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, projelerinde hayvan sever bir belediyecilik anlayışının da etkili olacağını ifade etti.


Fethiye Belediye Başkanlığına seçildikleri takdirde belediye bünyesinde Alo24 hayvan sağlığı hattı kuracaklarını ve 24 saat  veteriner hekim eşliğinde bir ekiple can dostlarımıza yardım edeceklerini kaydeden Selvi, HAYED başkanı Gökçen Gökmen Bayram'ın hayvan hastanesi projesine de destek olacaklarını da ifade etti. Selçuk Selvi; "insan ve doğa ayrılmaz bir bütündür. Kentleşirken hayatımızdan diğer canlıları çıkarır, yok edersek bir gün bizler de yok oluruz. Kedimizle, köpeğimizle,kuşumuzla bir arada yaşayacağız. Çocuklarımıza hayvan sevgisini , doğa sevgisini aşılayacağız. Bunları yaparken tabi ki hayvan sağlığı ve toplum sağlığı noktasında önlemler alacağız. Sizler gibi bu konuya gönül ve emek verenleri belediyece hep destekleyecek, hep yanınızda olacağız. Bu güzel çalışmalarınızdan ve sorumlu eğitimci anlayışınızdan dolayı sizleri kutluyorum" diye konuştu.

HAYED Başkanı Gökçen Gökmen Bayram'da Vatan Partisi heyetinin ziyaretinden çok memnun olduklarını ve bu kadar hayvan sever bir belediye başkan adayı tanıdıklarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakmadan Geçme