Vali Civelek çocuklar için Fethiye'ye otobüs gönderdi

Fethiye'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Muğla Valiliğince hazırlanan otobüs, üzerine kurulu ses sisteminden çalan şarkılarla cadde ve sokaklarda tur attı.

  • 1216

Fethiye’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Muğla Valiliğince hazırlanan otobüs, üzerine kurulu ses sisteminden çalan şarkılarla cadde ve sokaklarda tur attı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dahilinde hazırlanan otobüs, üzerine kurulu ses sisteminden çalan şarkılarla Fethiye’de cadde ve sokaklarda tur attı. Muğla Valisi Esengül Civelek tarafından hazırlatılan bayram otobüsü, gün boyu üzerine kurulu ses sitemlerinden çalan şarkılarla cadde ve sokaklarda dolaştı. Balkonlarını Atatürk resmi ve Türk Bayraklarıyla süsleyen öğrenciler ile aileleri, şarkılara eşlik etti.

Bu yıl korona virüsünden dolayı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı öğrenciler evlerinde ve balkonlarında kutladı. Muğla Valiliği hazırlattığı otobüs ile ilçe genelinde 23 Nisan şarkıları ve marşlarla birlikte Fethiye’de cadde ve sokakları dolaştı. Öğrencilere boyama kitabı hediye edilirken, vatandaşlar 23 Nisan otobüsünü balkonlarından ve kapı önlerinden selamladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Edebiyat Öğretmeni Mustafa Tuğlu, hoparlörden Muğla Valisi Esengül Civelek’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajını da aktardı. Fethiye’deki turunu tamamlayan 23 Nisan otobüsü daha sonra Seydikemer’e geçti. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Edebiyat Öğretmeni Mustafa Tuğlu yaptığı açıklamada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Valimiz Esengül Civelek’in destekleriyle hazırlanan 23 Nisan otobüsü ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşarak halkımızın ve çocuklarımızın bayramını kutluyor. Valimizin iyi dileklerini vatandaşlarımıza aktardığımız için İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok mutluyuz. Korona virüsünden dolayı 100. yılında 23 Nisan’ı okullarda ve meydanlarda kutlayamasak da çocuklarımıza ulaşmak için hazırlanan bu otobüs Fethiye’nin ardından Seydikemer’de turunu tamamlayacak. Tüm ilçemizdeki çocukların bayramını kutladığı için Valimize çok teşekkür ediyoruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme