Uzunkaya Market Evlere'de Servis Yapıyor

Fethiye'nin yerel marketi olan Uzunkaya Süper Market, Taşyaka ve adliye binası karşısındaki şubeleri ile Fethiye halkına en ekonomik fiyatlarla hizmet veriyor.

  • 7394
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Uzunkaya Market Evlere'de Servis Yapıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'nin yerel marketi olan Uzunkaya Süper Market, Taşyaka ve adliye binası karşısındaki şubeleri ile Fethiye halkına en ekonomik fiyatlarla hizmet veriyor. Zincir marketlere karşı adeta direnip halkın kısa sürede takdirini kazanan Uzunkaya Market, bir süredir evlere ve işyerlerine servis hizmeti de vermeye başladı. Manavlıktan süper market sahipliğine ulaşan Uzunkaya Market sahibi Hatice Uzunkaya, Fethiye'de halka 7/24 hizmet verdiklerini söyledi.


SERVİS HİZMETİ
Fethiye'de zincir marketlere karşı yerel halkın taleplerini en ekonomik şekilde karşılayıp şube sayısını giderek arttırmaya başlayan Uzunkaya Market, ev ve işyerlerine servis hizmeti başlattı. Taşyaka Mahallesi'ndeki şubenin ardından adliye sarayı karşısındaki şubesini de açarak halka güvenilir bir hizmet sunmaya başlayan Uzunkaya Market, kırtasiyeden temizlik malzemelerine, gıda ürünlerinden sebze ve meyve çeşitlerine kadar yüzlerce değişik ürünü en taze ve en ekonomik şekilde halka sunuyor. Vatandaşların açıldıkları günden bu yana yoğun ilgi gösterdikleri markete telefonla sipariş veren vatandaşların siparişleri de en kısa sürede verdikleri adrese ulaştırılıyor. Uzunkaya Market sahibi Hatice Uzunkaya, ''Yerel market olarak halkımıza 7/24 en iyi hizmeti sunuyoruz. Güler yüzlü personelimiz ve yüzlerce değişik ürünümüzle en ekonomik hizmeti veriyoruz. Yerel market olarak bizleri tercih eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz'' dedi.


EKONOMİK FİYATLAR

Uzunkaya; ''Ürünlerimizi taze yerli ve haftalık olarak halkımıza sunuyoruz. Ayrıca ev ve işyerlerine servislerimizde vardır. İşletmemizde müşterimizin bizi arayıp sipariş vermesi yeterli.Bu şekilde hizmet vermekteyiz, vermeye de devam edeceğiz.  Manav,içecek bölümleri, süt ve süt ürünleri bölümü, tekel ürünleri ve atıştırmalık ürünlerle, deterjan, bebek bezi kozmetik ürünlerimiz ve kısacası aradığınız her şey var. Yerli market olarak Fethiye halkına hizmet vermekteyiz. Herkesi bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme