Uysal, 'Adaylığımız bütünlüğün başlangıcıdır'

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıklayan Halil Uysal, Marmaris'te birlik ve beraberliği daha ileriye taşımak adına bu yola çıktığını söyledi. İlçe örgütünde yoğun bir katılımla adaylığını açıklayan Uysal, CHP kongrelerinde demokrasi şöleni yaşandığına vurgu yaptı.

  • 1943

İlk olarak kendini tanıtan CHP Marmaris Gençlik Kolları Başkan Adayı Halil Uysal, “1991 yılında Marmaris’te doğdum. İlköğretimimi ikamet ettiğim Turgut Mahallesi’nde tamamladım. Liseyi ise Muğla Anadolu Teknik Lisesi’nde okudum. Üniversiteyi de Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünde tamamladım. Bildiğiniz üzere önümüzde bir Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi var. Cumhuriyet Halk Partisi kongreleri, siyasi kavgaların değil, demokrasi şölenlerinin yaşandığı kongrelerdir” ifadelerini kullandı. 

BU BİR BAYRAK YARIŞI 
Açıklamasını sürdüren Uysal, “Bizler bunun bir bayrak yarışı olduğunun farkındayız. Hiçbir kuvvet bizleri bölemez, bölmeye cesaret edemez. Bizler kendi hür irademiz ile kendi inandığımız ve bildiğimiz doğrularla, omuz omuza hareket edeceğiz. Bu yol Atatürk’ün devrim yolu, Cumhuriyet Halk Partisinin altı okudur. Marmaris’te birlik ve beraberliği daha ileriye taşımak, ben değil biz olmak için yol arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda gençlik kolları başkanlığına talibim.Bu yarışta aday olan diğer arkadaşlara başarılar diler, demokratik ve adil bir seçim olmasını temenni ederim” dedi. 

Uysal, 'Adaylığımız bütünlüğün başlangıcıdır'
Uysal, 'Adaylığımız bütünlüğün başlangıcıdır'

Bakmadan Geçme