Ünlü Oyuncudan Behçet Saatcı Ziyareti

Ünlü Model, Sinema ve Dizi Oyuncusu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti.

  • 1426
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ünlü Oyuncudan Behçet Saatcı Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü Model, Sinema ve Dizi Oyuncusu Tolgahan Sayışman, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Yakında Kanal D ekranlarında yayına girecek olan ‘Bir Umur Yeter’ adlı dizinin çekimlerinin FethiyeKızılada’da yapıldığını belirten Sayışman, Fethiye’nin bambaşka bir doğa güzelliği olduğunu dile getirdi.

Sayışman, Başkan Saatcı ile yaptığı samimi sohbette,“40’a yakın ülke gezdim, birçok şehirde bulundum. Uzun süreli ve kısa süreli kaldığım, seyahat ettiğim birçok yer oldu. Bahama, Maldivler gibi isim yapmış yerlerin haricinde, benim gördüğüm en güzel doğa Fethiye’de. Asya’da yaşadım, Pasifik’i gezdim ama Fethiye kadar güzel deniz manzaralı bir yer görmedim. Dizi senaryomuz ilk başta İğneada’ya göre yazılmıştı. SenaristimizeAllah aşkına gelin bir Fethiye’yi görün diye çok ısrar ettim. Sonra Kızılada’da çekime başladık.İnşallah çekimlere devam edeceğiz” dedi.

Fethiye’nin doğa olarak bakir bir yer olduğunu ve dizi-film çekimleri anlamında sermayenin çok olduğunu belirten Başkan Saatcı, Sayışman’a ve dizi ekibine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme