Üniversiteler Fethiye'yi ziyaret edecekler

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Birey Eğitim Kurumları ile yaptığı protokol kapsamında 30 üniversite Fethiye'yi ziyaret ederek öğrencilere üniversitelerinin tanıtımlarını yapacaklar.

  • 579
Üniversiteler Fethiye'yi ziyaret edecekler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lise son sınıf öğrencilerinin Haziran Ayı’nda girecekleri üniversite sınavları yaklaşırken öğrencilerin heyecanı da artmaya başladı. Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler sınav hazırlıklarının yanı sıra hangi üniversiteyi tercih edeceklerini de araştırıyorlar. Öğrencilerin bu anlamda işlerini kolaylaştırmak adına  Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Birey Eğitim Kurumları ile yaptığı protokol kapsamında 30 üniversite Fethiye’yi ziyaret ederek öğrencilere üniversitelerinin tanıtımlarını yapacaklar.
16 Mayıs’ta gerçekleşecek olan "Birey-sel Üniversite Tanıtım Günü" etkinliğinde aralarında ODTÜ ve Yıldız Teknik Üniversitesi gibi devlet üniversitelerinin de bulunacağı 30 üniversite Yüksek Öğretime  hazırlanan öğrencilere bilgi verecekler.Üniversiteler Fethiye'yi ziyaret edecekler

Bakmadan Geçme