Umutlar piyangoda

Altının ve dövizin önlenemez yükselişi karşısında akaryakıtın yanı sıra her türlü ürüne son yılların en büyük zamlarının geldiği şu günlerde vatandaş çıkış yolunu Milli Piyango'da görüyor.

  • 486
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Umutlar piyangoda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emekli,memur ve işçi maaşlarının enflasyon karşısında hızla erimesi vatandaşı geçim derdine düşürdü.Her yıl büyük bir merakla beklenen Milli Piyango İkramiyesi bu yıl 120 milyon lira olarak açıklanınca  vatandaşta çalışarak asla kazanamayacağı bu parayı kazanmak için bilet alma telaşına düştü.
Bu yıl büyük ikramiye 120 milyon TL olarak belirlendi. İkramiyeyi öğrenen vatandaş ‘’Ya bana çıkarsa?’’ diyerek bilet alma telaşına düştü. Yılbaşına sayılı günler  kala internetten de bilet alınabildiği için eskisi kadar bayi önlerinde kuyruklar oluşmasa da  Fethiye Halkı’nın milli piyango biletlerine ilgisi büyük oldu.
MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?
Geçtiğimiz yıl büyük ikramiye 100 milyon TL’di. Tam bilet fiyatı 100, yarım bilet fiyatı 50, çeyrek bilet ise 25 TL’den satılıyordu. Bu sene büyük ikramiye 120 milyon TL’ye çıkartıldı. Tam 120, yarım 60 ve çeyrek bilet 30 TL'den satışa sunuldu.
4 KEZ BÜYÜK İKRAMİYE VERDİK
Milli Piyango Bilet satış noktası olarak Atatürk Caddesi’nde Fethiye Kaymakamlığı’nın önünde hizmet veren Filiz Kocatepe Daha önceden 4 kez büyük ikramiye verdiğini belirterek “Bu işi 26 senedir yapıyorum. Fethiye’de daha önceden 4 kere büyük ikramiye verdik. İnşallah 5.’yi de veririz. Herkese bol şans diliyorum. Yeni yıl herkese uğur getirsin’’ diye konuştu.
Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2021 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com’da açıklanacak.


 

Umutlar piyangoda
Umutlar piyangoda
Umutlar piyangoda

Bakmadan Geçme