Ülkü ocakları, 'Uyuşturucuya hayır' dedi

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla Salı günleri kurulan Fethiye Semt Pazarı'nda uyuşturucu ile mücadele broşürleri dağıtıldı.

  • 740
Ülkü ocakları, 'Uyuşturucuya hayır' dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde sigara, alkol ve uyuşturucu ile tanışma yaşı giderek düşüyor. 12-17 yaş arası gençlerin risk altında olduğu bir gerçekle karşı karşıyayız. Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı da, uyuşturucu ve madde bağımlılığı sorununa dikkat çekmek, sivil toplum ve kamu kurumları işbirliğinin arttırılması ve toplumda duyarlılık bilincinin geliştirilmesini hedefleyerek çalışmalarını başlattı.Haber
Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Uyuşturucu satmak, uyuşturucu yapmak ve bir kişiyi dahi uyuşturucu batağına çekmek, Türklüğe, Türkiye’ye karşı açık bir savaştır. Bu savaş, mücadele edilmesi en zor diyebileceğimiz bir savaştır. Ülkü Ocakları, Türk Milleti'nin yüksek yararı için çalışan bir fikir yuvasıdır ve uyuşturucuya geçit vermemek için her türlü fedakârlığı yapmaktadır. Ülkü Ocakları olarak gerek tacirlerle mücadelemiz gerekse bağımlılıkla mücadelemiz en net şekilde devam edecektir. Uyuşturucu ile mücadele Türk Gençliği'nin kurtuluş ve Türk topraklarının geleceğinin kuruluş mücadelesinin bir cephesidir. Bu kapsamda seminerler, belgesel gösterimleri, sempozyumlar, farkındalık oluşturma çalışmalarının yanı sıra, kamu kurumlarıyla işbirliği halinde her alanda uyuşturucu ile mücadele edeceğiz. Nefesimiz Türk Gençliği'ni zehirleyen kansızların daima ensesinde olacak" ifadelerinde bulundu.

HaberHaberHaber


 

Bakmadan Geçme