ÜLKÜ OCAKLARI, FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU'NU UNUTMADI

Ülkü Ocakları Fethiye Şubesi geleneksel 5. Fırat Yılmaz Çakıroğlu iftar sofrasını Şehit Yüzbaşı Özgür Ö Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenledi.

  • 854
ÜLKÜ OCAKLARI, FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU'NU UNUTMADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Fethiye Şubesi geleneksel 5. Fırat Yılmaz Çakıroğlu iftar sofrasını Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenledi. Yoğun ilginin olduğu iftar yemeğinde kazanlarda pişirilen yemekler davetlilere Ülkü Ocakları Fethiye Şube Başkanı Emre Tekcan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ikram edildi.
Ülkü Ocakları Fethiye Şubesinin geleneksel hale getirdiği 5. Fırat Yılmaz Çakıroğlu iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesindeki iftar yemeğinde bir araya gelen Ülkü Ocakları Fethiye Şubesi üyeleri birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun afişleri ile dev Türk bayrağının yer aldığı iftar yemeğinde tüm masaları tek tek dolaşan Ülkü Ocakları Fethiye Şube Başkanı Emre Tekcan, vatandaşların Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı. Tekcan, ''Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizin adı hep Fırat Yılmaz Çakıroğlu olarak kalacaktır. Son ülkücü şehit kabul ettiğimiz arkadaşımız adına bu iftar yemekleri, geleneksel olarak yaşatılacaktır. Allah bir daha hem ülkücü harekete ve Türk milletine şehit acısı yaşatmasın'' dedi.

ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

 

Bakmadan Geçme