Tuvalette Başlayan Kavga Kanlı Bitti

Fethiye'deki bir akaryakıt istasyonunda, iki müşteri arasında tuvalet te başlayan tartışma büyüdü. Tuvalet dışına taşan kavgada müşterinin birisi bıçakla, diğeri ise sandalye ile birbirine saldırdılar. İkisi de yaralanarak 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye kaldırıldılar.

  • 4846
Tuvalette Başlayan Kavga Kanlı Bitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’deki bir akaryakıt istasyonunda, iki müşteri arasında tuvalet te başlayan tartışma büyüdü. Tuvalet dışına taşan kavgada müşterinin birisi bıçakla, diğeri ise sandalye ile birbirine saldırdılar. İkisi de yaralanarak 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye kaldırıldılar.

Edinilen Bilgilere Göre; Fethiye’de Çarşı Caddesi üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunun tuvaletine yaya olarak gelen M.A (64) ile aracıyla müşteri olarak gelen E.G (22) arasında tuvalette sözlü tartışma başladı. Tuvalet dışında da iki kişi sözlü tartışmayı sürdürünce, M.A bıçakla E.G’ye saldırdı. E.G istasyon önünde bulduğu sandalye ile M.A’ya karşılık verdi. Bir süre ikili kavgayı sürdürmesi sonucunda her ikisi de yanak bölgesinden bıçakla yaralandılar. İstasyon yetkililerinin 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istemelerinin ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. M.A’nın alkollü olduğu tespit edilirken, her ikisi de ayrı ambulanslar ile Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri olay yerinde ve kavgada kullanılan bıçak ve sandalye üzerinde incelemeler yaptılar. M.A ve E.G’nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme