TÜRSAB, FETHİYE'DE HUZUREVİ YAPACAK

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bağlıkaya, ziyarette yaptığı açıklamada TÜRSAB üyeleri ve yakınları için sosyal bir proje olarak Fethiye'de yaşlı bakım evi ya da Huzurevi yapmak istediklerini bu konuda belediyeden yer temini konusunda destek istediklerini söyledi. Belediye başkanı Alim Karaca'da Fethiye'de bu konuda Üzümlü Mahallesi olmak üzere birkaç yeri önerebileceklerini ifade etti.

  • 1566
TÜRSAB, FETHİYE'DE HUZUREVİ YAPACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, beraberinde TÜRSAB Batı Akdeniz Yöre Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal ve yönetim kurulu üyeleriyle Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı Karaca’yı kutlayan Bağlıkaya, turizmin bu sezon geçen yıldan çok daha iyi olacağı ümidinde olduğunu belirtti. TÜRSAB olarak sezonu en iyi şekilde geçirmenin umudu içindeyiz diyen Bağlıkaya, “Dünyanın bütün fuarlarına genel merkez olarak katılıyoruz. Bu fuarlarda Türkiye’yi ve Fethiye’yi de tanıtıyoruz. Bundan sonraki katılacağımız fuarlarda da iş birliği yaparak Fethiye’nin tanıtımına öncelik vereceğiz. Ayrıca sizlerden gelecek tanıtım amaçlı taleplere de genel merkez olarak destek vereceğiz.” İfadelerini kullandı.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, ''Zor durumda bulunan TÜRSAB üyeleri ve yakınlarının konaklayabileceği bir huzur evi ya da yaşlı bakım evi projesini Fethiye’de hayata geçirmek  istediklerini, bu konuda belediyeden yer tahsisi arzuladıklarını ifade etti. Fethiye belediye başkanı Alim Karaca TÜRSAB’ın gerçekleştirmek istediği bu proje Üzümlü mahallemizde hayata geçirilebilir. Size birkaç yer alternatifi sunabiliriz.” Diye konuştu. Ziyarette başkan Karaca’ya günün anısına seramikten kaftan hediye eden Bağlıkaya, yakında yeniden Fethiye’ye geleceğini söyledi.
ERDOĞAN CANKUŞ

Bakmadan Geçme