TÜRSAB Fethiye'de kongreye gidiyor

Fethiye TÜRSAB yöre temsil kurulu seçimli kongreye gidiyor. Mevcut başkan Özgen Uysal yönetiminde başarılı bir dönem geçiren Fethiye TÜRSAB yöre temsil kurulu üyeleri tek liste ile yeniden Özgen Uysal'ı başkanlığa getirecek.

  • 3836
TÜRSAB Fethiye'de kongreye gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uysal göreve başladığından bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri anlatıp özellikle sizler için çok fazla denetleme yaptık2 ifadelerini kullanıp pazartesi günü Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki kongremize bekliyoruz dedi. 
Fethiye TÜRSAB yöre temsil kurulu seçimli olağan genel kurula gidiyor. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sabah saat 09.00’ da başlayacak kongrede Seydikemer, Fethiye, Dalaman’dan 212 üye oy kullanacak. Kongre hazırlıkları devam ederken mevcut başkan Özgen Uysal kongrede üyelerden destek isteyecek. Tek liste ile gidilmesi beklenen olağan genel kurulda Özgen Uysal bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri de anlatacak. Özgen Uysal geçtiğimiz gün ece saray grida port da yapılan ve genel başkan Firuz Bağlıkaya’nında katıldığı yemekte yaptığı konuşmada özellikle bu yıl eşi görülmemiş denetimler yaptıklarını söyledi. Kendilerini mahkemeye verenlerin olduğunu anlatan Uysal; 'Mahkemeyi kazandık bu kararla şimdi cezaları yazıyoruz’ dedi. Uysal bölgemizdeki acentaları ödemiş gezisine götürdüklerini bu bölgedeki seyehatacentaları ile tanıştırıp kaynaştırdıklarını anlatıp ''TÜRSAB’ı daha saygın hale getirmeye çalıştık. TÜRSAB’ın bilgi afişlerini Dalaman havaalanına astık yolcuyu bilgilendirmeye çalıştık. Genel merkezimiz ile devamlı istişarede bulunduk. Daha pek çok hizmetler gerçekleştirdik. Pazartesi günü kongremizde paylaşacağız’ diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme