TÜRKİYE MUAYTHAİ ÇOCUKLAR ŞAMPİYONASINA FETHİYE DAMGA VURDU

Türkiye Muaythai Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan 'Türkiye Çocuklar Muaythai Şampiyonası''18-22 Haziran 2019 tarihlerinde Erzincan'da yapıldı. Erzincan'da yapılan şampiyonaya Fethiyeli sporcular damga vurdu

  • 2230
TÜRKİYE MUAYTHAİ ÇOCUKLAR ŞAMPİYONASINA FETHİYE DAMGA VURDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Çocuklar Muaythai Şampiyonası’na 60 ilden 747 sporcu; antrenör, idareci ve hakem ile birlikte 900 yakın katılımcı katıldı.

Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonası açılışına, Türkiye Federasyon Başkanı Halil Durna, Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Şerif Olcaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Muaythai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız, Asbaşkanlar Aydın Şentürk, Şakir Bayramoğlu, Halil Demir, Genel Sekreter Korkmaz Atalay, Genel Sekreter Yrd Ömer Işık, AMHK Başkanı Erdoğan Aydın, Milli takım Teknik Direktör Yılmaz Çeken, Teknik Koordinatör Hakan Şahade, Gençler Teknik Kurul Başkanı Selçuk Yener, Çocuklar Teknik Kurul Başkanı Ekrem Arıs, Teknik kurul üyeleri, Hakemler idareci, antrenör sporcu ve veliler katıldı.

Muğla'nın da 11 kişilik sporcu kafilesi ile mücadele ettiği müsabakalarda Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Algan Turab Arslan Muaythai Minik Erkekler Waikru Türkiye 2.si,  Yasin Cihangir Karagöz Muaythai Minik Erkekler 67 kg Türkiye 2.si, Ceren Güçlütürk Muaythai Yıldız Kadınlar 56 kg Türkiye 3.sü olurken, Doğan Budokan Spor Kulübü’ndenGüneş Arat Muaythai Minik Kadınlar 38 kg Türkiye 3.sü oldu. Fethiyeli sporcular elde ettikleri başarı sonucunda Türkiye'de dereceye girmeyi başardı.

Kafile antrenörleri Süleyman Doğan ve Songül Ayten imkanlar dahilinde çok başarılı bir şampiyona geçirdiklerini daha çok başarılara imza atacaklarını dile getirdi.

Bakmadan Geçme