TÜRK CUMHURİYETİ ÇOCUKLARINDAN KAYMAKAMA ZİYARET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Bahar Bayramı kapsamında düzenlenecek olan Uluslararası Halk Oyunları Festivali için Türk Cumhuriyetleri'nden gelen halk oyunları ekipleri Kaymakam Balcı'yı ziyaret etti.

  • 406
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
TÜRK CUMHURİYETİ ÇOCUKLARINDAN KAYMAKAMA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Cumhuriyetleri’nden ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen öğrenciler, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti. Ziyarette, Kazakistan’dan gelen öğrenciler Kaymakam Balcıya geleneksel Enstrümanları olan Domba çaldı. Gelen ekipler Alper Balcı’ya hediyeler verdi. Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği “Uluslararası Halk Oyunları Festivali” kapsamında gelen yaklaşık 15 ekip Beşkaza Meydanı’nda dans edecek. Festival kapsamında Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Gürcistan ve Türkiye’den ekipler gösterilerini sergileyecekler.
Ziyaret kapsamında konuşan Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit “Malumunuz 2 gün önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladık. Bugün de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Bahar Festivali adı altında Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’müzün organize ettiği festival programımız var. Program doğrultusunda Sayın Kaymakamımız’ı, gelen ekiplerle ziyaret edeceğiz. Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Gürcistan ve Türkiye içerisinden yaklaşık 15 kadar ekibimiz var. Akşam Beşkaza Meydanı’nda tüm Fethiye Halkımıza bir gösteri sunacaklar. Ben de sizlerin vasıtasıyla Fethiye Halkı’nı akşam gösterilere davet ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme