Tuncay Mollaveisoğlu hakkında Muğla Valiliğince soruşturma başlatıldı

Tuncay Mollaveisoğlu hakkında, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde işe gitmeden maaş aldığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldı.

  • 1845
Tuncay Mollaveisoğlu hakkında Muğla Valiliğince soruşturma başlatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Gazetesi'nin köşe yazarı Tuncay Mollaveisoğlu’nun işe gitmeden maaş aldığı ortaya çıktı. Muğla Valiliği tarafından, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde danışman kadrosunda görev yapan Tuncay Mollaveisoğlu'na soruşturma başlatıldı.
MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE DANIŞMANLIK YAPIYOR
Muğla Büyükşehir Belediyesinde danışman kadrosunda görev yapan ve iddialara göre belediyeye uğramadan maaş aldığı bilgileri bulunan Tuncay Mollaveisoğlu hakkında Muğla Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı. Mollavesioğlu'nun işe alındığı ile ilgili dönemin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban imzasıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan 02 Mart 2018 tarihli yazıda, “23.07.2004 tarihli ve 25531 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 5216 sayılı büyükşehir belediyesi kanununun 20. Maddesine istinaden ……. TC numaralı Tuncay Mollavesioğlu'nun Danışman olarak görevlendirilmiş olup 15.02.2018 tarihinde görevine başlamıştır.” ifadeleri yer alıyor.
Ayrıca yine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2018 yılı organizasyon şemasında da Tuncay Mollavesioğlu'nun danışman olarak görev aldığı görülüyor. 
MOLLAVEİSOĞLU SEÇİMDE GÜRÜN’E DESTEK YAZISI YAZMIŞTI
2019 yerel seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Osman Gürün seçim sürecinde Tuncay Mollaveisoğlu, Yeniçağ Gazetesi’nde köşe yazısı yazmıştı. Mollaveisoğlu sipariş olduğu iddia edilen köşe yazısında, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü övdü, diğer adaylar Behçet Saatcı ve Mehmet Kocadon’u ise eleştirmişti. Mollaveisoğlu, Bağımsız Büyükşehir Adayı Behçet Saatcı ile Demokrat Parti Büyükşehir Adayı Mehmet Kocadon’u hedef alarak, bu ikisine verilecek oyun AK Parti’ye yarayacağını ifade etmişti.

KAYNAK:İHA

Tuncay Mollaveisoğlu hakkında Muğla Valiliğince soruşturma başlatıldı
Tuncay Mollaveisoğlu hakkında Muğla Valiliğince soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme