Tüm yurtta eş zamanlı yapıldı 

Tüm yurtta eş zamanlığı olarak gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Kaymakam Şahiner'in, Seydikemer Kaymakamlığı'na da vekalet etmesinden dolayı bu programda Fethiye ve Seydikemer'de görev yapan belediye, emniyet, jandarma ve diğer daire amirleri hazır bulundu. 

  • 1617
Tüm yurtta eş zamanlı yapıldı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ruhsar Doyuk, Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü Klinik Psikolog Ufuk Emek ve Yeşilay Derneği Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci’nin birer sunum yaptığı etkinlikte uyuşturucu madde bağımlılığının önüne geçilmesi adına yapılan çalışmalar anlatıldı. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından tüm yurtta eş zamanlı düzenlenen toplantıda konuşan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Uyuşturucu ile mücadele devletimizin tüm organlarıyla birlikte kararlılıkla sürdürülmektedir. Bu toplantıda metruk bina tespiti, yıkımı ve ıslahına yönelik çalışmaları gözden geçireceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

OKUL ÇEVRELERİNDE GÜVENLİK ARTACAK
Kaymakam Şahiner, “Uyuşturucu kullanımı ve satışı açısından riskli olan park ve rekreasyon alanlarına kamera sistemlerinin kurulması; cadde, sokak ve parkların yeterince aydınlatılmasına yönelik çalışmaları da ele alacağız. Okul ve çevrelerinde güvenliğin arttırılması amacıyla okul irtibat görevlilerinin etkin çalışmasına yönelik planlamalar değerlendirilecek. Okul çevrelerinde illegal yollardan sigara satışı (tek dal) yapma ihtimali bulunan ve öğrencilerin de uğrak yeri olması muhtemel görülen kafe, oyun salonu, internet kafe gibi yerlerin denetimleme çalışmaları kontrol edilecek. Uyuşturucu ile mücadelede başta Yeşilay olmak üzere sivil toplum kuruluşları ile işbirliği ele alınacak. Gençlerimizi etkilemesi muhtemel uyuşturucu maddeler (özellikle metamfetamin) hakkında okul yöneticileri, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ve ailelere yönelik bilgilendirme faaliyetleri gözden geçirilecek” dedi. 

Konuşmanın ardından Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ruhsar Doyuk, Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü Klinik Psikolog Ufuk Emek ve Yeşilay Derneği Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci’nin sunumlarında uyuşturucu madde bağımlılığının önüne geçilmesi için yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 

  

Tüm yurtta eş zamanlı yapıldı 
Tüm yurtta eş zamanlı yapıldı 
Tüm yurtta eş zamanlı yapıldı 
Tüm yurtta eş zamanlı yapıldı 
Tüm yurtta eş zamanlı yapıldı 
Tüm yurtta eş zamanlı yapıldı 
Tüm yurtta eş zamanlı yapıldı 

Bakmadan Geçme