Toros, '6 haftalık süreç hazırlık için yeterli'

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, FRT Televizyonu'nda yayınlanan Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına canlı bağlantı yaptı. Toros, 'Takım olarak oldukça istekliyiz. Eğer her şey normale dönerse liglerin oynanacağını düşünüyorum. Bizler plan ve programımızı yaptık. 6 haftalık sürecin hazırlanmak için yeterli olduğunu düşüyoruz' dedi. 

  • 1039
Toros, '6 haftalık süreç hazırlık için yeterli'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, FRT Televizyonu’nda yayınlanan; Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına canlı bağlantı yaptı. Toros, “Takım olarak oldukça istekliyiz. Eğer her şey normale dönerse liglerin oynanacağını düşünüyorum. Bizler plan ve programımızı yaptık. 6 haftalık sürecin hazırlanmak için yeterli olduğunu düşüyoruz” dedi. 

Liglerin ertelenmesinin ardından 12 Temmuz’da başlayacak maçlar için 8 Haziran’da toplanacaklarını kaydeden Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, her şeyin normal gitmesi halinde liglerin oynanabileceğini belirtti.Toros, “Liglerin ertelenmesinin ardından futbolcularımıza bir antrenman programı vermiştik. Yaşanan belirsizlikler bizleri yordu. Ligler hakkında yapılacak açıklamaları bekliyoruz. Takım olarak oldukça istekliyiz. Eğer her şey normale dönerse liglerin oynanacağını düşünüyorum. Bizler plan ve programımızı yaptık. 6 haftalık sürecin hazırlanmak için yeterli olduğunu düşüyoruz. Liglerin başlaması halinde Kozanspor ile deplasmanda oynayacağız. Şu anda 12 oyuncumuz Fethiye’de hazırlıklarını sürdürüyor. Plan ve programlarını biz kendilerine gönderiyoruz. Oyuncuların genel durumlarını görmek amacıyla ilk etapta bir kamp planlıyoruz” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme