Topateş, Fenerbahçe maçı ile çıkışa geçmek istiyoruz

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiyespor, hafta sonu Avrupa'nın en önemli takımları arasında ye alan Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak. Deplasmanda oynadıkları Frutti Extra Bursaspor maçını hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini belirten Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, 4 galibiyetlerinin bulunduğunu ve çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

  • 940
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Topateş, Fenerbahçe maçı ile çıkışa geçmek istiyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe maçı, transfer ve ligde kalan diğer maçlar hakkında değerlendirmelerde bulunan LH Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, son ana kadar mücadeleyi bırakmayacaklarının altını çizdi. Deplasmanda oynanan Bursapor maçı hakkında görüşlerini aktaran Genel Sekreter Topateş, bu maçı unuttuklarını ve camia olarak diğer maçlara odaklandıklarının altını çizdi. 

SKANDAL BİR KARAR İLE KAYBETTİK 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş yaptığı açıklamada, “Frutti Extra Bursapor ile oynadığımız karşılaşma, bizim için bir ölüm kalım maçı değildi. Rakibimiz için öyleydi ama bizim için değildi. Fakat kazansaydık hem puan hem de moral anlamında, önemli bir adım atmış olacaktık. Son ana kadar başa baş giden bir mücadele oldu. Son düdüğe 59 saniye kala 1 sayı öndeydik. Fakat hakem skandal bir karar ile maçı bizim elimizden aldı ve Bursaspor’a hediye etti. Bununla ilgili olarak basketbol otoriteleri ile görüştük, acaba biz mi yanlış gördük diye… Konuştuğumuz bazı eski hakemler, kulüp başkanları ve diğer isimler bu kararın çok ağır olduğunu ve Fethiye’nin hakkının yendiğini söylediler. Bu maçı unutup, önümüze bakmamız lazım. Şu anda aldığımız 4 galibiyetle düşme hattında yer alıyoruz. Fakat hiçbir şey bitmiş değil. Her şey bizim elimizde” şeklinde ifadeler kullandı. 

RAKİBİMİZİN YOĞUN BİR MAÇ TRAFİĞİ VAR 
Fenerbahçe’nin yoğun bir maç trafiği olduğunu hatırlatan Genel Sekreter Topateş, “Fenerbahçe maçıyla tekrar yükselişe geçmek istiyoruz. Yüz yıllık çınar ilk kez Fethiye’ye geliyor. Onları en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Rakibimizin yoğun bir maç trafiği var. 6 günde 4 maç oynayacaklar. Euro Lig’de oynayacağı CSK Moskova maçının ardından buraya gelecekler. Aynı hafta içinde iki Euro Lig maçları var. Bazı önemli isimleri rotasyonda burada dinlendirmek isteyebilirler. Bundan faydalanıp, hafta sonu Beşiktaş’ın yaptığı gibi sürpriz bir galibiyet almak istiyoruz. İlk yarıda Anadolu Efes’i son anda elimizden kaçırmıştık. Galatasaray ve Beşiktaş’ın ardından burada Fenerbahçe’yi de yenersek, Türk basketbolu bizden söz edecektir” dedi.  

MUTLAKA TRANSFER YAPMALIYIZ 
Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Topateş, “Kazanmış olduğumuz Galatasaray ve Beşiktaş maçlarının ardından da takıma takviye konusunu gündeme getirmiştik. Bu durum bütçe ile ilgili. Bursaspor yöneticileri transfer için sponsorlarının kendilerine açık çek verdiğini dile getirdiler. Bu sayede 2 önemli oyuncuyu kadrolarına kattılar. Oyunculara önemli paralar ödeniyor. Rakiplerimize oranla biz biraz zorlanıyoruz. Pandemi nedeniyle işletmelerin ve tesislerin kapalı olması, düşük bir kazanç ile çalışıyor olmaları da elimizi kolumuzu bağlıyor. Uzun zamandır arayışlarımız devam ediyor. İmza aşamasına geldiğimiz oyuncular oldu fakat kesinleşmediği için kamuoyu ile paylaşmadık. Menajerler takımımızın durumunu göz önünde bulundurarak; oyunculara değerinden fazla fiyat söylüyorlar. Bizim sponsorumuzun, belediyenin ve Fethiye’nin parasını sokağa atacak durumumuz yok. Hocamızın önderliğinde çalışmalarımız devam ediyor. Mutlaka takıma transfer yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz” diye konuştu. 

ORMANSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ 
Açıklamasını sürdüren Topateş, “Fenerbahçe maçının ardından Galatarasay’a konuk olacağız. Galatasaray’ı burada yenmiştik. Onlar da çok ciddi takviyeler yaptı. Geçtiğimiz hafta 3. hocası ile anlaştı. Bizim için önemli olan içeride oynayacağımız Ormanspor maçı… Ormanspor ve Büyükçekmece’nin ekonomik sıkıntıları olduğu söyleniyor. Ormanspor maçını kazanıp, nefes almaya ihtiyacımız var. Hemen akabinde Beşiktaş ve Anadolu Efes deplasmanlarımız var. Bu mücadelelerin ardından sahamızda Gaziantep Basketbol’u ağırlayacağız. Gaziantep temsilcisini de yenersek, deplasmanda Petkim ile oynayacağız. Petkim’in bütçesi bizim iki takımız, herhangi bir sorunları yok ama puan cetvelinde son durumdalar. Kısa vadede oynayacağımız Ormanspor, Gaziantep ve Petkim karşılaşmalarının 2 tanesini kazanırsak; mücadeleye devam ederiz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme