Toklu Ailesinin Mutlu günü

Fethiye'de siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı Mustafa Toklu'nun biricik oğlu Ahmet Toklu sünnet olarak erkekliğe adım attı. Ahmet Toklu'nun sünnet törenine ilgi yoğun oldu.

  • 3540
Toklu Ailesinin Mutlu günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de bir dönem İlçe Başkanlıkları, İl Genel Meclisi üyeliği, Milletvekili aday adaylığı yapan siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı Mustafa Toklu'nun biricik oğlu Ahmet Toklu'nun sünnet törenine ilgi büyük oldu.

Aksazlar koyunda düzenlenen düğün törenine Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, İYİ Parti İlçe Başkanı Suat Aybek, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, CHP Fethiye Belediye Başkan aday adayı Keramettin Yılmaz, STK Başkan ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Fethiyeli sanatçı Mustafa Mert'in birbirinden güzel şarkı ve türküleri eşliğinde başta Ahmet Toklu olmak üzere davetliler bol bol dans edip oynadı. Esra-Mustafa Toklu çifti davetliler ile yakından ilgilendi. Toklu Ticarethanesi sahibi olan Mustafa Toklu, biricik oğlunun sünnet törenine katılanlara teşekkür etti.

Bakmadan Geçme