Tır İle Otomobil Çarpıştı : 1 Ölü

Seydikemer ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilin sürücüsü Fethiye Balık Hali'nde esnaf olan Osman Akman hayatını kaybetti.

  • 6298
Tır İle Otomobil Çarpıştı : 1 Ölü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilin sürücüsü Fethiye Balık Hali'nde esnaf olan Osman Akman hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Kaza Fethiye - Antalya karayolu Karabel mevkiinde meydana geldi. Fethiye istikametinden Antalya istikametine seyir halinde olan Hasan A. idaresindeki 42 RS 262 plakalı tır, karşı yönden gelen Osman Akman yönetimindeki 48 SU 097 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü Osman Akman ağır yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’nin aranması üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin otomobil sürücüsü Akman’a olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Fethiye Balık Hali'nde esnaf olan 3 çocuk babası Akman hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan kaza nedeniyle kapanan Fethiye - Antalya karayolu polis ve jandarma ekiplerince tek şeritten kontrollü sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme