Ticari taksiler dezenfekte edildi

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Sınırlı Sorumlu 85 Nolu Taksiciler Kooperatifi işbirliğinde Fethiye'de görev yapan ticari taksilerde dezenfekte işlemi gerçekleştirildi. Günlükbaşı Pazar yerinde günlük hayatta sıkça kullanılan ticari taksiler, korona virüsüne karşı özel bir solüsyon ile ilaçlandı.

  • 1803
Ticari taksiler dezenfekte edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye’de korona virüsü salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın uyarılarını dikkate alan taksiciler, araçlarını dezenfekte ettirdi. Türkiye’de hızla yayılmaya başlayan korona virüsü nedeniyle Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Sınırlı Sorumlu 85 Nolu Taksiciler Kooperatifi işbirliği ile ilçedeki tüm ticari taksiler dezenfekte edildi. Araçları dezenfekte edilen araç sahiplerine “Bu araç dezenfekte edilmiştir’ yazılı bir belge verildi.

Daima İlaçlama personeli tarafından gerçekleştirilen işlem kapsamında yolcuların ve şoför esnafının en çok dokunduğu yerler baz alındı. Ticari taksilerin dezenfektesi esnasında uzun kuyruklar oluştu. Görevliler araçların belirlenen noktalarını titiz bir şekilde ilaçlarken, şoför esnafları bu durumdan memnuniyetini dile getirdiler. 

GEREKLİ TEDBİRLERİ ALIYORUZ
Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar yaptığı açıklamada, “Dünyada salgın haline gelen korona virüsüne karşı önlemlerimizi alıyoruz. Tüm ticari araçlarımız dezenfekte işleminden geçiyor. Belli aralıklarla bunu devam ettirmeyi planlıyoruz. Bu şekilde toplum sağlığına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. İşimizi sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek adına tedbirlerimizi alacağız” dedi. 

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI 
Sınırlı Sorumlu 85 Nolu Taksiciler Kooperatifi Başkanı Çağdaş Kocayiğit, “Şoför esnafımız ve halkımızın güvenliği için Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odamız işbirliğinde araçlarımızı dezenfekte ediyoruz. Dünyada salgın haline gelmiş korona virüsüne karşı alınmış bir tedbirdir. İnşallah en kısa sürede bunun aşılmasını diliyoruz. Halkımızdan ricamız herkes tedbirini alsın. Hastalığı insanların yaydığını unutmayalım. Devletimizin de uyarılarını dikkatte alıp, herkes üzerine düşeni yaptıktan sonra bir sorun olmayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

ŞOFÖR ESNAFINDAN TEŞEKKÜR 
Şoför esnaflarından Mahir Talaş açıklamasında, “Bu çalışmada emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Odamız ve kooperatif bu konuya duyarlı yaklaşıyor. Şu anda araçlarımızın dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor. Önlemlere uyulduğu takdirde bir sıkıntı olmayacaktır” ifadelerini kullandı. 

Daima İlaçlama Pazarlama Müdürü ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Melek Dalgın, “Bu uygulama Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı bir ürün ile gerçekleştiriliyor. İçerisinde ağır metal bulundurmuyor. İnsan sağlığını tehdit eden herhangi bir madde yok. Görünmeyen bakteri, akar ve mikroplar açısından etkili. Biz bu uygulamayı yapıyoruz fakat vatandaşlarımız beslenmesine çok dikkat etmeli. Temizlik kurallarına çok dikkat edecek. Bağışıklık sistemi de güçlü tutulduğu zaman bir sorun olmadan bunu aşacağımızı düşünüyorum. Devlet bu konuda gerekeni yapıyor” diye konuştu. 


 

Ticari taksiler dezenfekte edildi
Ticari taksiler dezenfekte edildi
Ticari taksiler dezenfekte edildi
Ticari taksiler dezenfekte edildi
Ticari taksiler dezenfekte edildi
Ticari taksiler dezenfekte edildi

Bakmadan Geçme