TEZHİP, ÇİNİ VE AHŞAP OYMA SERGİSİ MÜFTÜLÜK BAHÇESİNDE AÇILDI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu sanat ve sergi günleri kapsamında tezhip, çini ve ahşap oyma sergisi Fethiye Müftülü bahçesinde açıldı.

  • 714
TEZHİP, ÇİNİ VE AHŞAP OYMA SERGİSİ MÜFTÜLÜK BAHÇESİNDE AÇILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde 2018-2019 eğitim- öğretim yılında tezhip, çini ve ahşap oyma kurslarında kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerin yer aldığı sergi göz kamaştırdı. Fethiye Müftülüğü bahçesinde açılan sergiye; Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Ender Suat Tok, Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman, kurs öğreticileri, kursiyerler ve davetliler katıldı.

Kursiyerlerin yaptığı eserlerin sergilendiği stantları gezen Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve ilçe müftüsü Hamdi Uzunharman, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ender Suat Tok'tan kurlar hakkında bilgi aldı. Kursiyerlerin yaptığı tezhip, çini ve ahşap oyma sı ürünleri inceleyen Kaya, kursiyerleri tebrik etti.

Sergi hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ender Suat Tok, ''Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Nisan-Mayıs aylarında sanat ve sergi günleri kapsamında tezhip, çini ve ahşap oyma sergisini farklı bir mekanda düzenlemeye karar verdik. Bu mekanda Merkez camii ve Fethiye Müftülüğünün bahçesi oldu. Amacımız burada hayat boyu öğrenen bir Fethiye sloganıyla hareket etmek ve farklı kişileri halk eğitim merkezimize çekerek, farklı alanlarda farklı sanatların icra edildiğini hem tanıtmak hem de bu alanlarda onların da kurslarımıza katılmalarını sağlamaktır. Bu anlamda bize bahçesini açan, bizlere destek olan Fethiye Müftülüğüne teşekkür ediyoruz. Gönlümüzden geçen herkesin sanatla uğraşması. Halk eğitim merkezi olarak her alanda varız. Tezhip, çini ve ahşap oyma alanlarımızla da uğraşmak isteyen herkesi Halk Eğitim Merkezimize bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme