Tenis turnuvasına 8 ilden 60 sporcu katılıyor

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Tenis Turnuvası etkinliği Fethiye Tenis Kayak Dağcılık Spor Kulübü Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Pazar gününe kadar devam edecek turnuvaya 8 ilden 60 sporcunun katıldığı belirtildi.

  • 1241
Tenis turnuvasına 8 ilden 60 sporcu katılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Perşembe günü (bugün) başlayan organizasyonun ilk gün maçları çekişmeli geçti. Pazar gününe kadar devam edecek turnuvada Aydın, İzmir, Karaman, Bursa, İstanbul, Muğla, Denizli ve Antalya’daki kulüplerden 60 sporcunun yer aldığı bildirildi. Puanlı lig usulü gerçekleşen müsabakalar biri başhakem olmak üzere 4 hakem gözetiminde gerçekleşiyor. Sporcu aileleri de maçları büyük bir heyecan ile takip ediyor.

Fethiye Tenis Kayak Dağcılık Spor Kulübü Başkanı Fuat Yeşilova yaptığı açıklamada, “Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Tenis Turnuvası etkinliği Fethiye Tenis Kayak Dağcılık Spor Kulübü Tesisleri’nde yapılmaktadır. Bu turnuvamız Pazar gününe kadar devam edecek. Aydın, İzmir, Karaman, Bursa, İstanbul, Muğla, Denizli ve Antalya’daki kulüplerden 60 sporcu bu turnuva için ilçemize geldi. Müsabakalarımız biri başhakem olmak üzere 4 hakem gözetiminde oynanıyor. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme