TBL'ye çıkan Belediyespor'u Beşkaza Meydanı'nda karşılıyoruz!

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayıp Play-Off'ta önce Bossan'ı, ardından Haliliye Belediyespor'u eleyen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, finallerde de Bornova Belediyespor'u 3-1'le geçerek adını Türkiye Basketbol Ligi'ne (TBL) yazdırdı. Üst lige çıkmayı garantileyen Fethiye Belediyespor Pazartesi günü saat: 18.30'da İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda final maçına çıkacak. Salı günü saat: 21.30'de ise Beşkaza Meydanı'nda Belediyespor'un TBL'ye çıkışı kutlanacak.

  • 882
TBL'ye çıkan Belediyespor'u Beşkaza Meydanı'nda karşılıyoruz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarihinde ilk kez TBL'ye yükselmenin sevincini yaşayan Fethiye, Bornova'yla İzmir'de oynadığı son maçı 69-52 kazandı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte salonu bayram yerine çeviren Lokman Hekim Fethiye Belediyesporlu oyuncu, teknik heyet ve yöneticiler tarihi anı doyasıya yaşadı. 4 ay önce başına geçtiği takımı mutlu sona ulaştıran Antrenör Engin Gençoğlu, müthiş bir güç birliği ve dayanışma örneğiyle hedefi tutturduklarını söyledi. Gençoğlu, "Devre arasında favori takımlar arasında gösterilmeyen Fethiye Belediyespor, 4 ay gibi kısa bir sürede çok büyük iş başardı. İlk geldiğim günden beri hedefimizin TBL olduğunu sürekli her yerde söyledim, söyledik. Şimdi hak ettiğimiz yerdeyiz. Bazı takımların 2 yılda yapamadığını biz 4 ayda başardık. Fethiye TBL'de çok uzun durmaz, Süper Lig'e çıkar. Bunu şimdiden söyleyebilirim. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Belediyespor, Beşkaza Meydanı’na geliyor!

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı Salı günü, Fethiyelilerin katılımıyla Beşkaza Meydanı’nda halkla buluşacak. Saat: 21.30’da Belediyespor Takımı, Fethiyeliler ile birlikte TBL’ye çıkışını kutlayacak.

Bakmadan Geçme