TATLI SİPARİŞLERİ YOĞUNLAŞTI

Fethiye'de şeker bayramı yaklaşırken, tatlı siparişleri de hızlandı. Pastaneler siparişleri karşılamak için mesailerini arttırdı.

  • 1820
TATLI SİPARİŞLERİ YOĞUNLAŞTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de yılların lezzeti Saliha Sultan pastaneleri bayram baklavasını 40-45 TL arasında hazırlamaya başladı. Saliha Sultan Pastaneleri işletmecisi Berk Cesaret, fıstıklı baklavalarının kilosunu 60-65, cevizli baklavalarınınkilosunun 40-45 TL arasında değiştiğini ifade etti.

Hamurlu tatlılara da bu bayramda yoğun ilgi olduğu ifade edilirken, tulumba ve şekerpare tatlılarının kilosunun 20 ile 30 TL arasında değiştiği, çikolata taleplerinin de oldukça fazla olduğu kaydedildi. Saliha Sultan Pastaneleri işletmecisi Berk Cesaret, ''Özellikle bu bayramda 9 günlük tatil olduğu için çok fazla ilgi bekliyoruz. Şu an fıstıklı ve cevizli baklavalarımız ile tulumba yani şekerpare hamurlu tatlılarımız var. Fıstıklı baklavalarımız ortalama kilogram fiyatı olarak 60-65 TL arasında, cevizli baklavalarımızın fiyatları ise 40,42 ve 45 TL olarak değişiyor. Eğer ki hamurlu tatlılar seçilirse onların fiyatı biraz daha uygun. Fiyatları 20 ila 30 TL arasında değişiyor. Özellikle sıcak aylarda baklava tercih etmeyen misafirlerimiz için de çok güzel pastalarımız mevcut. 4, 6 ya da 8 kişilik pastalarımız var. Özel siparişler de alıyoruz. Fiyatları ise 40 TL'den başlayıp 60-70 TL'lere kadar değişiyor. Şu anda yoğun bir sipariş var. Vatandaşlarımız son güne bırakmaması için siparişlerini bugünden verebilirler. Bu vesile ile Fethiye halkının, hemşerilerimizin, tüm Türkiye'nin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu bayramın mübarek olmasını diliyorum. Bayram için tatlı siparişlerinibütün şubelerimizde bekliyoruz'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme