TATİLDEKİ MİLLİ OYUNCU YUNUS MALLI, 40 DERECEDE ÇALIŞIYOR

Türk Milli takımının başarılı oyuncularından Yunus Mallı, tatil yaptığı Fethiye'de çalışmalarını aksatmayıp 40 derece güneş altında antrenman yaptı.

  • 1538
TATİLDEKİ MİLLİ OYUNCU YUNUS MALLI, 40 DERECEDE ÇALIŞIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli takımımızın ve Almanya'nın Wolfsburg takımının başarılı oyuncularından Yunus Mallı, Fethiye'de Hillside Beach Clup'ta tatil yapıyor. Tatile İranlı kondisyoneri ve kardeşi Osman Mallı ile gelen milli oyuncu sabah saat 10:00 sularında Fethiye Şehir Stadına gelip tesislerde yaklaşık 1,5 saat çalışıp tatil yaptığı tesise gidiyor. Yaklaşık 40 derece güneş altında koşan milli oyuncu İranlı kondisyoneri eşliğinde bireysel olarak sıkı bir çalışma planını uyguluyor. Aşırı sıcak nedeniyle bir ara üzerindeki tişörtü de çıkarıp çıplak vaziyette çalışan ünlü oyuncu, Fethiye'yi çok beğendiğini ifade etti. Futbol konuşmak istemediğini, bu yüzden röportaj vermeyen Yunus Mallı, Fethiyespor yetkililerine tesisleri kendisi için açmalarından dolayı teşekkür etti.

''FETHİYESPOR'U TAKİP ETMİŞ''

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ise ''Tesisi milli oyuncumuz için açtık. Sohbet ettik. Fethiyespor'un düşme sürecini takip etmiş. Bize ligden düştüğümüz için üzüldüğünü söyledi ve inşallah bu yıl bir üst lige çıkarsınız şeklinde konuştuğunu söyledi'' dedi. Ceviz; ''Milli oyuncu Yunus Mallı'ya Fethiye'ye tatile gelmesinden dolayı hoş gelmiş diyoruz. Gurbette oynayan, takip ettiğimiz, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'ta oynayan bir Türk kardeşimiz. Tabi ki gurur duyuyoruz. Fethiyespor tesisinde kondisyoneri ile birlikte çalıştı. Hem tatil yaptılar, hem de aktif olarak çalıştılar. Milli oyuncumuzun profesyonelliğini de çok iyi gördüm. Alman disiplini var. Hem tatil hem de çalışma yapıyorlar. Milli takımdan dolayı da kendisini tebrik ettim. Sahamızı, tesislerimizi kendilerine açtık. Kondisyoneri ile birlikte çalışıyor. Tatili bitince zaten Almanya'ya dönecek. Fethiyespor'u da takip etmiş. Ligden düştüğümüz için bizlere geçmiş olsun dileklerini de söyledi. Son maçı da takip etmişler. Ama kulübü, sahamızı, ortamı iyi gördüğünü söyledi. İnşallah böyle Yunus gibi bizim gurur duyduğumuz milli oyuncularımız olsun. Bütün futbol dünyası veya birçok önemli insanın da Fethiye'ye gelmesi bizi çok mutlu ediyor. Her zaman da bekleriz'' diye konuştu.

ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE


 

Bakmadan Geçme