Taşar, 2019 yılını değerlendirdi

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar, 2019 yılını değerlendirdi.

  • 1010
Taşar, 2019 yılını değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuya ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Taşar; Muğla Büyük Şehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ile ilgili birçok sorunun 2019 yılında aşıldığını belirterek, “Şu anda ilk güne nazaran çok yol aldık. Eksik olan noktaları iletiyoruz, çözüm yolları arıyoruz. Neticede karar organı değiliz ama olan eksiklikleri dile getiriyoruz. İlçemizdeki siyasetçi arkadaşlarımızın yardımı ile şoför esnaflarımızın sorunlarının birçoğu daire başkanlığı tarafından çözüme kavuşturuldu” dedi. 
TRAFİK VE OTOPARK SORUNU AŞILACAKTIR
Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, “2019 yılının bitmesine az bir zaman kaldı. Çok önemli bir kazanın ya da herhangi bir kaybımızın bulunmadığı bir yılı geride bırakıyoruz. İyi bir çalışma sistemi içerisinde toplu taşıma, servis ve taksilerimiz yılı tamamlıyorlar. İş ortamının her geçen gün iyiye gittiğini görüyoruz. Ancak trafik açısından zaman zaman sıkıntılar olabiliyor. Özellikle yaz aylarında ziyaretçi sayılarının artması tabii ki bu hepimizi mutlu ediyor; işimizi zorlaştırsa da her anlamda ekonomik katma değer sağlıyor. Trafik ve otopark konusunda sıkıntılarımız var. Yetkili mercilerle görüşüyoruz bu sorunun aşılacağına olan inancımız tam. Şoför esnafımızın ve tüm vatandaşlarımızın daha mutlu bir 2020 yılı geçirmelerini diliyorum. Yeni yılın herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 
BİRÇOK KARARDA İYİLEŞTİRME YAPILDI
Açıklamasını sürdüren Taşar, “Bildiğiniz gibi 2014 yılında trafik işlemleri Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yürütülüyor. İlk başlarda yeni kurulmuş olmanın da bir sıkıntısı vardı. Şoför esnafımız bir uyum süreci yaşadı. Sancılı bir geçiş süreci oldu. Daha sonra birçok kararda iyileştirilmeye gidildi. Yanlış olan birçok uygulamayı da değişik platformlarda dile getirdik. Şu anda ilk güne nazaran çok yol aldık. Eksik olan noktaları iletiyoruz, çözüm yolları arıyoruz. Neticede karar organı değiliz ama olan eksiklikleri dile getiriyoruz. İlçemizdeki siyasetçi arkadaşlarımızın yardımı ile şoför esnaflarımızın sorunlarının birçoğu daire başkanlığı tarafından çözüme kavuşturuldu. Başladığımız noktadan çok daha iyi bir yerdeyiz” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme