Tahsin Duru'dan Goca Çay Klibi (video)

Fethiye'li Sanatçı Tahsin Duru Seydikemer'de klip çekti

  • 2909
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Tahsin Duru'dan Goca Çay Klibi (video)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyeli Türk Halk Müziği sanatçısı Tahsin Duru, 'Kocaçay' türküsüne Ören çayında klip çekti.  Duru'nun klibi kısa sürede büyük beğeni kazandı.

Fethiyeli Türk Halk Müziği sanatçılarından Tahsin Duru, emekli öğretmenlerden Nasuh Küçükala'nın yazdığı 'Kocaçay' isimli eserini besteleyip bir de klip çekti. Seydikemer İlçesi Ören Mahallesindeki Ören çayında çekilen klip sosyal medyada kısa sürede büyük beğeni kazandı.
'Kocaçay' isimli bu türküsünün ilgi ile karşılanmasından memnun kaldığını ifade eden sanatçı Tahsin Duru, ''Yeni bir çalışma gerçekleştirdim. Dijital platformda başlayan Kocaçay'ı emekli öğretmen Nasuh Küçükala'dan düzenledik. Ören Mahallesinde de Kocaçay'da klibi çektik. Radyo ve televizyonlar için de hazırladık. Umarım seyircilerimiz de beğenir'' ifadelerini kullandı.
Tahsin Duru; ''1998 yılında 'Çekemedim akça kızın göçünü' ve 2007 yılında da 'Sarı zeybek' türkülerini kaset ve klip olarak çekmiştim. Umarım, geçmişte bu türkülerde olduğu gibi Kocaçay'ı türkümü de beğeneceklerdir'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme